AdvertentieProductiemedewerker €2200-€2720 Startsalaris, Krimpen Aan Den Ijssel

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1929706016
2,720 €
Productiemedewerker €2200-€2720 Startsalaris, Krimpen Aan Den Ijssel
Netherlands, Zuid-Holland, Krimpen aan den IJssel,
Gewijzigd November 19, 2023

Omschrijving

Lekker aan de slag in een mooie bedrijfshal waar men machinaal verf aanbrengt op allerlei soorten types hout voor klanten zoals bijvoorbeeld de Hornbach. Waar men in de pauze lekker aan de voetbaltafel staan of een lekker potje aan het darten zijn. Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers.

Dit ga je doen

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het handmatig invoeren en uithalen van allerlei soorten houten (panelen). Dit kan in allerlei soorten maten zijn. Het is net hoe het wordt aangeleverd door de klant. Dit kan steigerhout zijn of bijvoorbeeld de houten panelen van tuinschutting.

Op deze afdeling werkt men aan diverse productielijnen (heel simpel per lijn zit vaak een type kleur aan verbonden zoals witte of groene verf). Jij voert het in waarbij het hout via een automatische rolbank door een verfgordijn gaat. Aan het einde van die lijn staat jouw collega die het hout pakt en deze op een droogrek plaatst.

Tussendoor wissel je lekker af, maar kan je ook lekker praten over hetgeen wat je leuk vind. Uiteindelijk kan je je zelf ontwikkelen dat je het soms handmatig moet spuiten, maar voor nu begint men lekker op de invoer van de panelen.

Een leuke baan waar je kan rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. Het team bestaat uit 7 mensen waaronder de eigenaar die ook lekker op de werkvloer loopt. Hij is niet vies om zelf ook hard te werken.

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid

 • Een startsalaris tussen de €2200-€2750 per maand;-Dagdiensten van 07:30 tot ± 16:30 uur;-Mogelijk om ook op zaterdag te werken van 07:00-12:00 uur;-Reiskostenvergoeding als je buiten een straal van 10km valt;-Een leuke sfeer met leuke collega’s;-Teamuitjes;-Tijdens de pauze lekker tafelvoetballen of darten en vergeet de bitterballen niet

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den lek of Gouda en omgeving;-Lichamelijk in staat tot zwaarder werk;-Flexibel inzetbaar, want wij draaien op volle kracht!-Fulltime beschikbaar en op zoek naar een stabiele vaste baan

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd met het aanbrengen van verf op alle soorten hout. Zij investeren graag in nieuwe technieken en dat werpt zijn vruchten af. Inmiddels zijn ze bekend bij alle grote houtbedrijven die bij zich bij hun aanmelden. Het is een prachtig bedrijf met een sterke fundering en ook gewoon lekker down to earth. Niet zeuren, lekker doorgaan. Het mooie is dat ook de eigenaar gewoon keihard aan het werk is op de werkvloer.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie!Wij van WerkTalent doen de eerste wervingsgesprekken en nodigen je daarom graag uit bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie of thee.Een video-call is natuurlijk ook mogelijk!

Heb je vragen over het bedrijf of de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Ik ben bereikbaar via of.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Productiemedewerker €2200-€2720 startsalaris
Min. Salaris: 2200.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,720 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie