AdvertentieProces Operator c, Koudekerk Aan Den Rijn

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2219917039
Free
Proces Operator c, Koudekerk Aan Den Rijn
Netherlands, Zuid-Holland, Koudekerk aan den Rijn,
Gewijzigd July 2, 2024

Omschrijving

Introductie Start als proces operator C in Koudekerk aan den Rijn en verdien tot wel € 3.800,- bruto per maand.

Je werkt aan projecten met maatschappelijke betekenis en hebt volledige verantwoordelijkheid over de lopende productieprocessen in de fabriek.

Met uitzicht op een vast contract als operator en een rooster wat goed te combineren is met jouw privé is dit de ideale baan voor een operator met ervaring.

Wat ga je doen Als proces operator C ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces in de fabriek.

Dit betekent dat jij het productieproces bewaakt en doormiddel van jouw kennis en ervaring het productieproces laat verlopen binnen de geldende milieu-, arbo-, en veiligheidsvoorschriften.

Via computersystemen in de controleruimte heb jij een oog op ieder proces wat loopt.

Je stuurt bij waar nodig is en signaleert en analyseert processtoringen.

Als ervaren proces operator C ben je van groot belang in het uitvoeren van jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden in de fabriek.

Je ondersteund je collega’s van de TD en draait één keer per maand een storingsdienst.

Vanwege de grote productie en werk in de maanden april tot oktober werk je in deze periode in 2-ploegendienst.

De projecten waaraan je werkt zijn uitdagend, vernieuwend en hebben veel maatschappelijke betekenis.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek.

Daarom kies je voor Jigler: Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris Een baan passend bij jouw eisen en wensen Bemiddeling naar een vaste baan Vaste contactpersoon die met je meedenkt Over het bedrijf Al meer dan 70 jaar is dit wegenbouwbedrijf expert in de markt van bitumen- en polymeeremulsies.

De producten die in de fabriek van dit bedrijf in Koudekerk aan den Rijn worden geproduceerd worden gebruikt voor bijvoorbeeld wegenbouw, bouw en industrie en wordt verhandelt op de nationale en internationale markt.

De systemen die deze organisatie produceert zijn gebaseerd op bitumen en polymeren die helpen om oppervlaktes duurzamer en groener te maken.

Op deze manier kan de levensduur van bijvoorbeeld een snelweg met ruim 10 jaar worden verlegd en wordt de hersteltijd gereduceerd tot maar 30 minuten.

De expertise van dit bedrijf gaat veel verder dan wegen onderhouden.

Met voortdurende innovatie en co-creatie houdt dit bedrijf wegen, vloeren en daken beschermd en duurzaam voor de volgende generaties.

Wat bieden wij jou Fulltimebaan als operator met een gezonde werk-privé balans (alleen in het hoofdseizoen 2-ploegendienst) Fijn salaris tussen de € 3.100,- en € 3.800,- bruto per maand Uitzicht op een vast contract De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door een ruim opleidingsbudget Een informele, persoonlijke werksfeer en bedrijfscultuur Wat heb je nodig Minimaal 2 jaar ervaring als medior of senior procesoperator binnen een industriële werkomgeving Mbo diploma in de richting van techniek Je hebt VAPRO C op zak In bezit van een rijbewijs B Je bent bereid in de periode van april tot eind oktober in 2-ploegendienst te werken Meer informatie Wil jij direct aan de slag als operator bij dit bedrijf in Koudekerk aan den Rijn? Solliciteer dan direct! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Proces operator c

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie