AdvertentieProject Engineer Hydrauliek, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2146978501
Free
Project Engineer Hydrauliek, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Professional (> 6 jaar)Vooropleiding: HBOLocatie: IJmuiden Reageren voor:
Als project engineer hydrauliek ben jij verantwoordelijk voor het succesvol ontwerpen, begroten en realiseren van projecten op de site van Tata Steel Wat ga je doen?Als Project Engineer Hydrauliek bij de afdeling Projecten en Technische Consultancy (PTC) werk je in een dynamische omgeving met vele vakinhoudelijke ; Jij bent degene die op het gebied van hydrauliek en pneumatiek de theorie met de praktijk verbindt. De afstand van het beeldscherm naar de werkelijk installaties is bij ons altijd kort, zodat het werk dynamisch en uitdagend is. Met een stevige werktuigkundige basis kennis kun je met onze interne bedrijfsopleidingen uitgroeien tot een volwaardig technisch ; Jij kunt een gewenste beweging (kracht en snelheid) vertalen naar de correcte elektrische aansturing van de hydraulische installaties (druk en flow) en de daarvoor benodigde componenten dimensioneren en selecteren. Omgekeerd leer je waar een mogelijke storing ontstaat als de installatie niet of niet goed ; Je doet dit door:

- Het leveren van vakinhoudelijke kennis aan projecten of het ondersteunen van werkeenheden bij het oplossen van storingen en/of installatie verbeteringen.
- Het zelfstandig uitvoeren van de complete hydrauliek scope binnen de diverse multidisciplinaire projecten.
- Het doen van metingen en analyseren van problemen.
- Het uitbrengen van advies voor reparatie en mogelijke verbeteringen.
- Verantwoordelijk te zijn voor het ontwerpen, begroten en realiseren van hydrauliek projecten op de site van Tata Steel.
- Het effectief managen van de belangen met stakeholders en nauw betrokken zijn bij alle projectfasen: concept idee, basic engineering, detail engineering , aanbesteding, uitvoering en ;
- Het toetsen van, door het projectteam of contractors, opgeleverde ;
- Ervoor te zorgen dat de (multidisciplinaire) projecten die wij opleveren ook daadwerkelijk voldoen aan de gestelde kwaliteit en veiligheid eisen

Tata Steel staat aan het begin van de grootste ‘once in a lifetime’ programma’s allertijden. Naast de ‘business as usual’, het produceren van staal, lopen er ambitieuze programma’s zoals;

- De waterstof route die gaat bijdrage om Tata Steel IJmuiden volledig CO2 vrij te maken voor 2050 waarin de ontwikkeling van deze nieuwe technieken centraal ;
- Een Roadmap om Tata Steel IJmuiden duurzaam in haar omgeving te laten opereren. Dit programma behelst stikstofreductie en het reduceren van stof-, geur- en geluidsoverlast voor de directe ;
- Innoveren in nieuwe geavanceerde staalsoorten, en de assets die hiervoor nodig

Herken jij jezelf hierin?

- Je bent een werktuigkundige met een warme belangstelling voor aandrijftechniek, met een goed gevoel voor de praktijk en de theorie.
- Je bent een teamspeler, initiatiefrijk en je gebruikt je kennis om anderen te helpen.
- Je kunt goed luisteren en schakelen met verschillende stakeholders waardoor je in staat bent effectief de behoeftes te vertalen in engineering en aanvraag specificaties.
- Je bent zorgvuldig en hebt een goed veiligheidsbesef.
- Aantoonbare ervaring met het ontwerpen, bouwen of onderhouden van hydraulische en pneumatische installaties in een industriële omgeving, is een pre.
- Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau, richting Werktuigbouw, Scheepswerktuigbouw of vergelijkbaar.

Wat bieden wij jou?Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer:

- Interne vakopleidingen op het gebied van hydrauliek en pneumatiek
- Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel.
- Goede secundaire voorwaarden als een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en minimaal 26 vakantiedagen en 11,5 ADV-dagen.
- Een eigen pensioenvoorziening.
- Flexibele werktijden en een goede werk/privé balans.
- Je krijgt de mogelijkheid om in verschillende projecten en fabrieken je expertise in te brengen

Wat is jouw werkomgeving?De afdeling Projects & Technical Consultancy (PTC) is het interne project- en consultancybureau van Tata Steel in IJmuiden. Wij leveren diensten voor de realisatie en het continu verbeteren van de productie-installaties van Tata Steel IJmuiden. Als onderdeel van Engineering & Site Services zijn wij proactief en professioneel leverancier van projectmanagement en engineeringdiensten op basis van specifieke procesinstallatie en vaktechnische ; PTC is georganiseerd in verschillende groepen die elk hun specialistische kennisgebied hebben. Alle projecten die wij uitvoeren zijn multidisciplinair. Dat houdt dus ook in dat je met alle disciplines nauw samenwer...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Project engineer hydrauliek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie