AdvertentieOnderhoudstechnicus Werktuigbouw In Opleiding, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-21
Vervalt 2024-06-21
ID #2146978476
Free
Onderhoudstechnicus Werktuigbouw In Opleiding, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Starter (0-2 jaar)Vooropleiding: MBO-3 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Heb jij een technisch mbo-3 diploma behaald en ben jij gemotiveerd om verder te studeren en jezelf te blijven ontwikkelen in de richting van werktuigbouw?Wat ga je doen?Als technicus in opleiding ga je vanaf dag één aan de slag en start je met je opleiding werktuigbouw (mbo-4). Je werkt zij aan zij met ervaren collega-onderhoudstechnici en pakt direct diverse onderhoudstaken ; Als werktuigbouwkundige ben jij de held die storingen opspoort en verhelpt, last, monteert, demonteert, stelt en inspecties uitvoert aan enorme installaties in onze fabrieken. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de ruimte om verbeteringen voor te stellen om de efficiëntie en prestatie van onze installaties te optimaliseren. Je werkt aan verschillende klussen en ziet in korte tijd veel van ons bedrijventerrein. We maken jouw carrière een avontuur vol uitdagingen en kansen om te groeien in de wereld van industriële ; Je werkt in de dagdienst of storingsdienst. Daarnaast ga je één dag per week met medestudenten naar school. Naast het oplossen van technische uitdagingen, leer je alles over veilig werken in een dynamische industriële ; Wat het voor jou uitdagend maakt?

- Je werkt op het bedrijventerrein van één van Nederlands grootste technische werkgevers;
- Je krijgt tijdens jouw opleidingsperiode de kans om op de meest indrukwekkende locaties op het terrein te werken en in aanraking te komen met een enorme diversiteit aan installaties en motoren;
- Je maakt deel uit van een team, bestaande uit 5 tot 15 collega's, onder leiding van een ervaren praktijkbegeleider.

Herken jij jezelf hierin?

- Je bent in het bezit van een mbo-3 diploma in een technische richting zoals; Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Autotechniek, Vliegtuigtechniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Maritieme techniek of Productietechniek.
- Je hebt de ambitie om je mbo-4 diploma te behalen, specifiek in de richting van werktuigbouwkunde.
- Je vindt veiligheid van jezelf en anderen heel belangrijk.

Wat bieden wij jou?

- Een gratis opleiding, met een maandsalaris van € bruto per maand.
- Een landelijk erkend vakdiploma mbo-4 werktuigbouwkunde.
- Een leuke groep studenten waarmee je samen de opleiding volgt.
- Een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
- Veel vrijetijd door 36 vrije dagen: 26 vakantiedagen, 10 ADV-dagen en de mogelijkheid om flexuren op te ;
- Volop doorgroeimogelijkheden na het behalen van je opleiding, denk hierbij aan het volgen van extra cursussen en doorgroeimogelijkheden naar andere functies.
- Bekijk ook de overige arbeidsvoorwaarden van medewerkers in de dagdienst.

Gedurende je opleiding kun je ook ploegendienst lopen. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Meer informatie kun je hierover vinden via de volgende link: overige arbeidsvoorwaarden van medewerkers in de 5-ploegendienst. Wat is jouw werkomgeving?Jouw werkterreinâ ̄
De Hoogovens Technische Dienst (HTD), met ongeveer 900 medewerkers, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen expertise op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel is de HTD verantwoordelijk voor gepland onderhoud en het verhelpen van storingen over de gehele site. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er wordt het best omschrijven als oplossingsgerichte technische vakspecialist. Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Onderhoudstechnicus werktuigbouw in opleiding

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie