AdvertentieMeewerkend Voorman Monteur Hydrauliek, Ijmuiden

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2023284329
Free
Meewerkend Voorman Monteur Hydrauliek, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd February 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-4 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Als meewerkend voorman hydrauliek zorg jij er met jouw team voor dat alles gesmeerd verloopt!

Wat ga je doen?De hydraulische installaties spelen bij Tata Steel IJmuiden een belangrijke rol bij het productieproces van ijzererts naar hoogwaardig staal. Vind jij hydrauliek in combinatie met grote installaties mooi, dan is dit de vacature voor jou! Er is geen ander productiebedrijf in Nederland waar zoveel zware industriële hydraulische installaties in bedrijf zijn. Van graafwielaandrijving ter grote van een huis tot wals verstellingen, van gasklep tot “robot” voertuig. Bijna alle installaties hebben hydraulische onderdelen die er voor zorgen dat de installaties werken. Als meewerkend voorman hydrauliek ondersteun en stuur jij jouw team aan bij het planmatig onderhoud en verhelpen van storingen over het hele terrein. Gaat het om kleine aanpassingen dan voer je deze op de locatie zelf uit, maar meestal worde de installatie uitgebouwd en mag hij mee naar de werkplaats waar jullie hem helemaal ; In deze specialistische functie ben je voor productie-eenheden het aanspreekpunt en de kennisdrager. Je communiceert en werkt samen met zowel uitvoerenden als managers. Vaak niet alleen met je eigen Tata collega’s maar ook met externe leveranciers en inhuurbedrijven. De werkzaamheden vinden plaats op verschillende locaties en onder verschillende omstandigheden. Denk aan werken op grote hoogtes, besloten ruimten maar en in verschillende weersomstandigheden. Dit maakt jouw rol heel Een gemiddelde dag…..
Als meewerkend voorman binnen het vakspecialisme hydrauliek neem je het voortouw bij de uitvoer van de werkzaamheden. Je combineert het zelf uitvoeren met het sturing geven aan uitvoerende collega's. Denk dan aan werkzaamheden zoals: het uitvoeren van inspecties, het beoordelen van de resultaten, het voorbereiden en...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Meewerkend voorman monteur hydrauliek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie