AdvertentieHydrauliek En Pneumatiek Monteur, Ijmuiden

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-16
ID #2179014977
Free
Hydrauliek En Pneumatiek Monteur, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-3 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Als hydrauliek monteur zorg jij er met jouw team voor dat de productieprocessen bij Tata Steel gesmeerd verlopen. Wat ga je doen?Vind jij het uitvoeren van onderhoud aan hydraulische installaties ter grote van een huis mooi werk, dan is dit de functie voor jou. Op het terrein van Tata Steel IJmuiden vind je de grootste een meest complexe technische industriële installaties van heel Nederland. In deze specialistische en zelfstandige functie ben jij als Specialistische Monteur Hydrauliek voor de productie-eenheden het aanspreekpunt en kennisdrager op het gebeid van hydrauliek. Jij staat als specialist tussen jouw meewerkend voorman en de monteurs. Je zorgt er met het team voor dat de onderhoudsklussen binnen de afgesproken termijn en kwalitatieve norm uitgevoerd worden. Naast de uitvoer, communiceert je ook met collega's en firma medewerkers over hoe de klus geklaard moet worden. Als hydrauliek specialist heb je te maken met veel verschillend onderhoud, van graafwielaandrijving tot wals verstellingen, van gasklep tot “robot” voertuigen. Je bent bezig met het opstellen en uitvoeren van inspecties, het beoordelen van de resultaten, waarna je advies geeft aan de klant op het gebied van installatieverbeteringen of onderhoudsplannen. Waar nodig plan je en zorg je voor de uitvoering van de vervolgacties. Je kunt dan denken aan het verhelpen van lekkages, het wisselen van componenten (filters, ventielen ). Het komt wel eens voor dat een klant je belt met een vraag of een acuut probleem, dan ga je op zoek naar de oorzaken en probeer je deze te verhelpen. Ook ben je betrokken bij het voorbereiden en uitvoeren van geplande stilstanden. Wat deze functie bijzonder maakt:
 • Je komt te werken in een team met passie voor hydrauliek en de techniek daar omheen, voor elke uitdaging vinden jullie een oplossing.
 • Als aanspreekpunt en kennisdrager zorg jij dat de fabrieken op je kunnen bouwen en een optimaal werkende installatie tot hun beschikking hebben.
 • Je gaat werken aan bijzondere installaties soms groter dan een huis, die op geen enkele andere plek te vinden zijn.
 • Je werkzaamheden zijn verspreid over een terrein ter grote van 1500 voetbalvelden, dat zorgt voor veel afwisseling.
Herken jij jezelf hierin?In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
• Beschik je over een MBO-4 diploma in de richting Werktuigbouwkunde, Procestechiek, MAROF of vergelijkbaar
• Kun je jouw ervaring op het gebied van onderhoudswerkzaamheden aan installaties met ons delen.
• Vind je het heel fijn om op veel verschillende locaties te werken.
• Ben je bereid om mee te draaien in het consignatiedienst rooster. Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering zult staan. In deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:
• Een maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4190,- bruto per maand bedraagt.
• Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.
• 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag. Daar bovenop nog een variabele winstdeling.
• Een goede werk-privé balans doordat je deelneemt aan de flexuren regeling.
• Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV ;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder tegemoetkoming in je ziektekosten en ; Daarnaast wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel. Wat is jouw werkomgeving?Jouw team: De afdeling Machines Installaties en Werktuigen is een onderdeel van de HTD Hoogovens Technische Dienst en ondersteunt de verschillende fabrieken en afdelingen van Tata Steel IJmuiden op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. Het team voert inspecties en onderhoud uit aan de hydrauliek- en pneumatieksystemen van de diverse productie installaties, waarbij jouw focus ligt op hydrauliek. Het is onze uitdaging om een blijvende meerwaarde te leveren aan de site IJmuiden door te adviseren over onderhoud en mogelijke verbeteringen, specialistisch onderhoud uit te voeren, kennis te borgen, kennis te delen en verstoringen te verhelpen. Je werkt altijd samen met minstens één collega aan klussen. Jouw team bestaat in totaal uit 34 collega's. Jouw Afdeling: De Hoogovens Technische Dienst HTD verzorgt geplande en ongeplande onderhoudsdiensten aan alle fabrieken en afdelingen binnen Tata Steel IJmuiden. Zo wordt er op maat diensten geleverd op basis van specifieke kennis, ervaring en middelen. Dit om het productieproces waarin we ijzererts naar hoogwaardig stal omzetten, continu te verbeteren. De HTD bestaat dan ook uit een grote hoeveelheid verschillende disciplines en vaktechnische specialismen. Onze ambitie:
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We will...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Hydrauliek en pneumatiek monteur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie