AdvertentieJunior Monteur Zonnepanelen, Hillegom

Laatste update 2023-12-08
Vervalt 2024-01-08
ID #1915248828
2,700 €
Junior Monteur Zonnepanelen, Hillegom
Netherlands, Zuid-Holland, Hillegom,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben jij degene die altijd aan zijn brommer sleutelt of de handige harry in de familie? Dan hebben we de perfecte functie voor jou!

Dit ga je doen

Stel je voor: werken met innovatieve zonne-energie en een team dat jouw passie deelt. Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste starter met een technische achtergrond. Als vooraanstaande speler in de zonnepanelenwereld, biedt dit bedrijf een kans om je skills te ontplooien.

Hoogtes schrikken jou niet af; je zult regelmatig op daken aan het werk zijn. Als rechterhand van de 1e monteur zonnepanelen werk je zij aan zij om panelen op de juiste manier te installeren. Hierbij leer je de kneepjes van het vak, zodat jij kunt doorgroeien naar een volwaardige 1e monteur.

Niet alleen je technische kennis, maar ook je communicatieve vaardigheden krijgen bij ons volop aandacht. Je zult vaak in contact komen met de klanten waarvoor je de zonnepanelen plaatst.

Een typische werkdag? Je start op kantoor met een kop koffie en stapt daarna in onze volledig uitgeruste bus met de beste gereedschappen. Samen met je team ga je aan de slag: zonnepanelen plaatsen is je missie. Zodra de klus geklaard is, keer je terug naar kantoor of ga je door naar de volgende klant. Eentonigheid is verleden tijd; elke dag is een nieuw avontuur op verschillende locaties!

Dit krijg je

 • Aantrekkelijk salaris: tussen €2300,- en €2700,- bruto per maand
 • Informele werksfeer waarin jij je thuis voelt
 • Zekerheid van een vaste baan
 • Kans op diverse interne opleidingen om jezelf te ontwikkelen

Dit ben je

 • Rijbewijs B (of bereid dit te halen)
 • Een honger naar leren
 • Geen hoogtevrees
 • Technische knobbel

Hier ga je werken

Bij ons stap je in een wereld van groene energie. Als voortrekker in de zonnepanelenbranche realiseren we diverse duurzame projecten. Ons hechte team gaat niet alleen professioneel, maar ook informeel met elkaar om.

Interesse?

Sta je te popelen om te starten? Zijn er nog vragen die je hebt? Of wil je gewoon meer weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via e-mail, app of bel naar.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Junior monteur zonnepanelen
Min. Salaris: 2300.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,700 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie