AdvertentieCommercieel Technisch Adviseur, Hardinxveld-giessendam

Laatste update 2023-12-05
Vervalt 2024-01-05
ID #1915249962
3,500 €
Commercieel Technisch Adviseur, Hardinxveld-giessendam
Netherlands, Zuid-Holland, Hardinxveld-Giessendam,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben jij commercieel technisch sterk onderbouwd, leg jij makkelijk contact and weet jij goed advies te geven? Dan ben jij de nieuwe Commercieel Technisch Adviseur van onze opdrachtgever!

Dit ga je doen

Als commercieel technisch adviseur ben jij onderdeel van het verkoopteam. jij hebt een zeer afwisselende rol en zal de schakel zijn tussen de klanten, accountmanagers, leveranciers en de inkoop afdeling. Aan de hand van jouw expertise, adviseer jij de afdelingen en klanten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het offerte traject, jij maakt ze en volgt ze op. Een greep uit jouw takenpakket is:

 • Binnengekomen mail controleren en verwerken.- Mails prioriteren en sorteren op prijsaanvragen en bestellingen.- Klanten telefonisch te woord staan voor advies.- Offertes verwerken en versturen.- Eens in de zoveel tijd heb jij een overleg met het complete verkoopteam (accountmanagers inkoop)

Dit krijg je

 • Fulltime vaste baan in dagdienst bij een mooie en moderne organisatie- Bij gebleken geschiktheid, een contract direct in dienst bij onze opdrachtgever- Salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring- Voldoende mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen- 24 vakantiedagen- 8% vakantietoeslag- Reiskosten vergoeding- Mooi bedrijfsrestaurant, met voldoende keuze waar jij je lunch kan eten

Dit ben je

 • Je hebt een Commerciële en/of technische MBO opleiding behaald, of HBO werk- en denkniveau- Kennis van Office 365- Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie - Je bent woonachtig in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale glasmarkt. Hun glas is inmiddels niet enkel meer in Nederland terug te vinden, maar door geheel Europa. Zelfs wereldwijd zijn steeds meer producten van hen te vinden. In 2019 is het gehele bedrijventerrein uitgebreid en compleet gemoderniseerd. Hierdoor beschikken zij over een pand van 28.000 m2 en zijn de kantoren van alle moderne gemakken voorzien. Dankzij hun unieke en vol geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijn zijn de mogelijkheden eindeloos.

Pluspunten van deze organisatie zijn: familie bedrijf, hechten veel waarde aan stabiliteit, sfeervol bedrijfsrestaurant, waardering in woord en gebaar, werktijden aanpasbaar aan jouw persoonlijke situatie en nog veel meer!

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun Commercieel Technisch Adviseur uitbesteed aan WerkTalent. Wij gaan graag met jou in gesprek om uitgebreid in te gaan op jouw wensen en ambities, de eerste kennismaking zal daarom plaatsvinden bij ons op de vestiging in Gorinchem.Interesse gewekt? Solliciteer dan nu via deze vacature of mail naar. Ik ben ook te bereiken via

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Commercieel technisch adviseur
Min. Salaris: 2500.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,500 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie