AdvertentieVrachtwagenchauffeur Ce Groningen, Groningen

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915248848
2,800 €
Vrachtwagenchauffeur Ce Groningen, Groningen
Netherlands, Groningen, Groningen,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ervaren vrachtwagenchauffeur gezocht voor regio Noord-Nederland

Dit ga je doen

Word jij vrolijk als je achter het stuur zit, maar ook van persoonlijk contact met klanten? Reageer dan op de vacature of kom bij ons langs!We zijn op zoek naar zelfstandige vrachtwagenchauffeurs voor het binnen- en buitenland. Naast dat jij je helemaal thuis voelt achter het stuur, ben je ook het visitekaartje van het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent.Wil je aan de slag als internationaal vrachtwagenchauffeur? Ook dat is mogelijk. Je rijdt met je trekker en oplegger door de gehele Benelux om de materialen af te leveren. Tijdens je werkzaamheden zal je regelmatig overnachten. Eenmaal aangekomen op locatie, dan los je de vracht zelf met een kooiaap.

Dit krijg je

Wij bieden doorgroeikansen! Dit betekent dat we altijd opzoek zijn naar klanten die JOU, bij succes, een contract kunnen bieden. Daarnaast kan je gebruik maken van de vele extra's die WerkTalent biedt.

Dit ben je

Belangrijk is dat je een geldig CE bewijs hebt en code 95.Voor een aantal opdrachtgevers is het handig als je ook in bezig bent van een heftruckcertificaat maar dit is geen vereiste.Je spreekt Nederlands en basis Engels

Hier ga je werken

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs in de regio Groningen en Friesland. Afhankelijk van jouw wensen (binnen- of buitenland, aantal uren, beschikbare dagen, salaris, ervaring, etc.) kijken we samen welke opdrachtgever het beste bij jou past!

Interesse?

Solliciteer snel of neem contact op met Jetze van der Goot – Business Partner bij WerkTalent Groningen. Voor vragen kan jij bellen naar 06 – 26141035 of mailen naar.

Bij een match met jouw profiel plannen wij een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Vrachtwagenchauffeur ce groningen
Min. Salaris: 2250.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,800 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie