AdvertentieElektromonteur Nieuwbouw Projecten Woningbouw-utiliteit, Gouda

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2190432203
Free
Elektromonteur Nieuwbouw Projecten Woningbouw-utiliteit, Gouda
Netherlands, Zuid-Holland, Gouda,
Gewijzigd June 12, 2024

Omschrijving

Functieprofiel Ben jij een Elektromonteur die graag een project van A tot Z afrondt? Zie jij graag ook het eindresultaat van jouw harde werken? Dan zoeken wij jou! Als elektromonteur kom je te werken op nieuwbouw projecten in de woningbouw en utiliteit.

Je staat aan de start van het project in de ruwbouw en bent ook betrokken bij de afmontage richting oplevering.

Hierdoor ben jij van A tot Z betrokken bij het volledige project en ben je verantwoordelijk voor de gehele elektrotechnische installatie.

Je komt te werken in een klein hecht en goed op elkaar ingespeeld team Het betreft functie voor 40 uur per week  Gouda,  Zuid Hollanden het salaris bedraagt € 2.100 - 3.000.

Functie-eisen Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen.

Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op.

Wellicht kunnen we je opleiden.  Een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek Relevante aantoonbare werkervaring In het bezit van een rijbewijs Goed kunnen samenwerken Communicatief vaardig in de Nederlandse taal In het bezit van een VCA certificaat Aanbod Wij bieden een markt conform salaris conform de in het bedrijf geldende CAO.

ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen.

Daarnaast bieden wij ofwel een detacheringsovereenkomst voor langere tijd of gaat u direct bij één van onze opdrachtgevers in dienst.

Bij iedere tijdelijke overeenkomst via Ymatch houden wij rekening met;  Pensioenregeling 25 vakantie dagen  8% vakantiegeld ADV dagen volgens de geldende CAO Reiskosten / Onkosten vergoeding a 0,19 cent Op termijn een vast contract Salaris € 2.100 - 3.000 Overige voorwaarden geldend bij de opdrachtgever (Het unieke nummer van deze vacature is:  1800 ) Geïnteresseerd? ✅ Binnen één werkdag reactie op jouw sollicitatie!  ✅ 85% van onze kandidaten komt in vaste dienst bij onze opdrachtgevers! ✅ Altijd persoonlijk contact met één van onze recruiters!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Elektromonteur nieuwbouw projecten woningbouw-utiliteit

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie