AdvertentieEvent Support Medewerker, Gorinchem

Laatste update 2023-11-30
Vervalt 2023-11-30
ID #1915249989
14 €
Event Support Medewerker, Gorinchem
Netherlands, Zuid-Holland, Gorinchem,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben jij klaar om de magie van onvergetelijke evenementen en beurzen te ontdekken, als je over een creatieve geest en technisch talent beschikt en op zoek bent naar een dynamische werkomgeving, dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Dit ga je doen

Ontdek hoe je deel kunt uitmaken van een energiek team van 10-15 collega's en betrokken kunt zijn bij het volledige proces van beursorganisatie, van begin tot eind. Elke dag start om 08:00 uur, waarbij je leidinggevende de locatie markeert waar de stands geplaatst moeten worden. Je wordt dagelijks gekoppeld aan een andere collega, zodat je samen aan de slag kunt.

In deze rol werk je als allround medewerker bij Evenementenhal Gorinchem. Je taken variëren van het aansluiten van stroom-, internet- en andere technische voorzieningen tot het verlenen van ondersteuning bij onderhoud en gebouwbeheer. Operationele uitdagingen ga je niet uit de weg, maar beschouw je als mooie kansen. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de evenementen een doorslaand succes worden. Hierbij werk je nauw samen met het technische en facilitaire team. Samen vormen jullie een goed geoliede machine om evenementen vlekkeloos te laten verlopen.

Je zult profiteren van duidelijke instructies en efficiënte standbouwtechnieken om stands op te zetten, waarbij je snel de fijne kneepjes van het vak leert. Het merendeel van je dag bestaat uit het bouwen van stands en het moeiteloos monteren van verlichtingssystemen dankzij handige ophangmogelijkheden.

Nadat de stands sfeervol zijn verlicht, ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van huurmaterialen op basis van standnummers, waaronder tafels, stoelen en andere benodigdheden. Samen met je collega's zorgen jullie ervoor dat alles er perfect uitziet voor de beurs.

Dit krijg je

 • De kans om deel uit te maken van een enthousiast en jong team
 • €14,- per uur vanaf 21 jaar
 • Mogelijkheid tot behalen van heftruckcertificaat en BHV
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km
 • Een stabiele en boeiende baan
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Dit ben je

 • Stressbestendig
 • Hands-on mentaliteit
 • Woonachtig in de omgeving van Gorinchem

Hier ga je werken

Easyfairs is toegewijd aan het organiseren van diverse vakbeurzen, consumentenbeurzen en evenementen. Samen met ons team streven we ernaar om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen. Onze locatie biedt maar liefst 9 verschillende zalen en 7 ruime beurshallen, waardoor we een breed scala aan evenementen kunnen hosten.

Interesse?

Klaar voor deze spannende kans? Heeft deze uitdaging je interesse gewekt? Twijfel niet en bel of stuur een bericht naar Divano Henkel via of stuur een e-mail naar.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Elk uur
Bezetting: Event support medewerker
Min. Salaris: 14.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  14 € / Elk uur

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie