AdvertentieChefmonteur Koudetechniek, Emmeloord

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2217339445
Free
Chefmonteur Koudetechniek, Emmeloord
Netherlands, Flevoland, Emmeloord,
Gewijzigd July 1, 2024

Omschrijving

Wanneer er voor een voedselverwerkingsbedrijf een nieuwe koelinstallatie gebouwd wordt, zorg jij voor een vlekkeloze uitvoering van dit project.

Met jouw specialistische kennis ben jij in staat het uitvoerende team goed aan te sturen en te ondersteunen.

Samen zorgen jullie voor de oplevering van een koelinstallatie die draait op een natuurlijk koudemiddel, waar zowel jullie als de klant trots op zijn!Dit ga je doen als Chefmonteur Koudetechniek Als Chefmonteur koudetechniek ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de bouw van industriële installaties binnen de koudetechniek.

Jij zorgt ervoor dat het project binnen de bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt.

Daarnaast geef je leiding aan de uitvoering en zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Door jouw ervaring binnen de branche kent de industriële koudetechniek voor jou geen geheimen.

Door jouw betrokkenheid bij lopende projecten, voel je je verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf en anderen.

Bij alles wat je doet haal jij het beste uit jezelf.

Dus ook bij het: zorgdragen voor een optimale en gemotiveerde bezetting op het lopende project om alle facetten van de uitvoering efficiënt uit te voereninstrueren, motiveren en coachen van je medewerkers op projectlocatiescommuniceren met medewerkers en externe partijenwaarborgen van een tijdige en harmonieuze afronding van het projectleidinggeven aan 5-20 medewerkers en, indien nodig, werk je mee als 1ste monteur koudetechniekvastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen op de juiste manieroverleg voeren met betrokken interne afdelingen en het beheersen van de projectkostenwaarborgen van de veiligheid te allen tijde en het aanspreken van medewerkers op onveilig gedrag Jouw vakkennis en professionaliteit worden gezien en gewaardeerd.

Wij zijn Equans Samen in grote uitdagingen: Equans helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie-, digitale en industriële transitie.

We zijn wereldleider in de technische dienstverlening en maakt onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouygues groep.

In Nederland werken we samen met 6.

collegas vanuit 29 locaties.

Als Chefmonteur Koudetechniek ben je werkzaam bij het Equans bedrijfsonderdeel Refrigeration.

Wij zijn specialist op het gebied van industriële koudetechniek in verschillende branches, waaronder agro, vis- en voedselverwerking.

Binnen Refrigeration ben je onderdeel van het landelijke projectenteam, samen zorgen jullie voor de bouw van nieuwe installaties bij de klant.

Dit breng je mee Iedereen bij Equans is anders.

Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken.

Er zijn ook overeenkomsten.

Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen.

Kansen die we aangrijpen.

Verder passen jouw leidinggevende kwaliteiten en behulpzaamheid goed bij deze vacature van Chefmonteur Koudetechniek.

Ook beschik je over: een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van koude- en klimaatsystemen of elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde aangevuld met koudetechniek gerelateerde cursusseneen F-gassen categorie 1 (STEK) certificaateen VCA-B of VCA-VOL diploma of de bereidheid dat te halenje rijbewijs B Wat bieden wij je Natuurlijk begrijpen we dat voorwaarden belangrijk voor jou zijn.

Daarom bieden we je een mooi pakket aan, waaronder: een bruto maandsalaris tot 4.,00 op basis van je ervaringeen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd70,00 netto onkostenvergoeding per maand25 vakantie- en 13 adv-dagengoede pensioenregelingeen prettige werksfeer en fijne collegasvolop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden Hoe kun je solliciteren

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Chefmonteur koudetechniek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie