AdvertentieChef Elektromonteur Flevoland, Almere Stad

Netherlands, Flevoland, Almere Stad
Laatste update 2024-05-19
Vervalt 2024-06-19
ID #2146658482
3,200 €
Chef Elektromonteur Flevoland, Almere Stad
Netherlands, Flevoland, Almere Stad,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Hé elektromonteur, wil jij fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff!
Hoe we dat doen? Wij doen het net ff anders en beter!
Als chef elektromonteur start je namelijk binnen één van onze projecten binnen de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je gaat te werk als een meewerkend voorman die de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden goed in de gaten houdt. Je begeleidt, instrueert en deelt kennis met minder ervaren collega’s. Je bent vanaf het begin tot het einde bij een project aanwezig en bent nauw betrokken bij de test- en opleverfase. Tot slot analyseer en verhelp je storingen en ben je ook verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van de elektrotechnische installatie.
Nett Staff biedt je net ff wat meer. Zo hebben we een vakantiehuis waar jij, je familie en vrienden gebruik van mogen maken. Ook keren wij een jaarlijkse bonus uit. Daarnaast bieden wij je het volgende:

- Als chef elektromonteur verdien je tussen de €2500 en €3200 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker het jaar afsluiten!; Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio Flevoland zoals Hoppenbrouwers, CW&D en Hulstflier; Relaxen in ons Nett Staff vakantiehuis; Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging voor een biertje op vrijdagmiddag!

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste!
Daarnaast vragen we van je:

- Een niveau 4 diploma richting de elektrotechniek. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring waaruit blijkt dat je dit niveau hebt? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring als technicus of chef elektromonteur;
- Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
- Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Nett Staff biedt net ff dat beetje meer. Dat zie je niet alleen terug in jouw salaris, maar ook in de betrokkenheid die Nett Staff als werkgever voor jou heeft. Je kan altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze collega's en staan, net als bij een familiebedrijf, altijd voor elkaar klaar. Nett Staff groeit hard en heeft als visie om de beste werkgever te zijn.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? We heten je graag welkom bij de Nett Staff familie! We nodigen je graag uit voor een bak koffie en een goed gesprek op onze locatie in Utrecht. Solliciteer direct en we bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Chef elektromonteur flevoland

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,200 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie