AdvertentieTweede Installatiemonteur Eindhoven, Eindhoven

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2017689305
2,900 €
Tweede Installatiemonteur Eindhoven, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gewijzigd February 4, 2024

Omschrijving

Hé elektromonteur, wil jij fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff! Hoe we dat doen? Wij doen het net ff anders en beter!

Als tweede installatiemonteur start je namelijk binnen één van onze projecten binnen de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je kan onder leiding en toezicht zelfstandig werkzaamheden vanaf de tekening verrichten aan werktuigbouwkundige installaties zoals: riolering, ventilatiesystemen, centrale verwarming en gas- en water installaties. Jij zorgt als loodgieter dat het werkt!

Nett Staff biedt je net ff wat meer. Zo hebben we een vakantiehuis waar jij, je familie en vrienden gebruik van mogen maken. Ook keren wij een jaarlijkse bonus uit. Daarnaast bieden wij je het volgende:
Als tweede installatiemonteur verdien je tussen de €2400 en €2900 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker het jaar afsluiten!; Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio Eindhoven zoals: Smits installatie, Joep Peters en Kemkens; Relaxen in ons Nett Staff vakantiehuis; Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging voor een biertje en een potje tafeltennissen op vrijdagmiddag!

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste!
Daarnaast vragen we van je:

Een diploma richting de installatietechniek. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring in de (installatie)techniek;
Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Tweede installatiemonteur eindhoven

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,900 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie