AdvertentieTeamleider Engineering In Eindhoven, Eindhoven

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-20
ID #2179014593
4,200 €
Teamleider Engineering In Eindhoven, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste teamplayer die het leuk vindt om mensen aan te sturen en de verbindende factor te zijn tussen verschillende afdelingen!

Wat ga je doen?

Als Teamleider engineering ga jij aan de slag als leidinggevende van een team van acht engineers en reviseurs. Deze acht medewerkers vormen het team dat verantwoordelijk is voor het uittekenen van de (technische) netwerken. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare teamleider. Als teamleider ga jij je bezig houden met het aansturen van het operationele proces. Zo maak je planningen, controleer je op kwaliteit en ga je in gesprek met je teamleden.
Als teamleider ben jij het dagelijkse aanspreekpunt van de afdeling, voer jij operationele verbeterpunten door en waarborg je de kwaliteit van de werkzaamheden. Een mooie, uitdagende en afwisselende functie. Je zult voornamelijk werken op het hoofdkantoor in Waalre maar zult zo nu en dan ook in Veenendaal te vinden zijn om daar samen met je team te helpen met het ontwerpen van verschillende tekeningen.

Wat verwachten we van je?

 • Je houdt van hectiek en schakelt snel;
 • Je bent oplossingsgericht en kunt omgaan met stressvolle situaties;
 • Je bent een gezellige collega en geeft het goede voorbeeld;
 • Je hebt ervaring met Auto CAD en Cocon (Is een pré)
 • Je bent fulltime beschikbaar;

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van de gezelligste bedrijven van Nederland. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Waalre en in totaal hebben ze door heel Nederland zes verschillende kantoren. In Waalre werken veel jonge professionals die pas zijn afgestudeerd en hier beginnen aan hun startersfunctie. Samen met wat meer ervaren medewerkers vormen jullie een gedreven en gezellig team. Op kantoor heerst er een informele en gezellige sfeer, serieuze meetings worden afgewisseld met leuke grappen en verhalen. Een perfecte omgeving om als starter in te stromen! Jouw team zal bestaan uit acht medewerkers bestaande uit engineers en reviseurs.
Het bedrijf focust zich voornamelijk op glasvezel. Samen met bedrijven als Ziggo/Vodafone leggen ze glasvezel netwerken aan door heel Nederland. Ook installeren ze laadpalen voor elektrische auto's. Door heel Nederland zijn medewerkers actief. Al zul je in deze functie vooral op kantoor in Waalre werken en daar ook een vaste groep collega's leren kennen.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Teamleider engineering in Eindhoven bieden wij jou ten eerste een super vette baan, maar daarnaast ontvang jij:
- Een mooi salaris tussen de €3800 en €4200 per maand;
- Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding;
- Een warm welkom in een gezellig familiebedrijf;
- Mooie doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkelkansen!

Heb je interesse in deze vacature als Teamleider engineering in Eindhoven? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Teamleider engineering in eindhoven

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  4,200 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie