AdvertentieCleanroom Folie 2-ploegen, Eindhoven

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915249228
2,600 €
Cleanroom Folie 2-ploegen, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een interessante nieuwe uitdaging als Cleanroom Medewerker Folie? Je werkt in een lekker betaalde 2-ploegen team wat ook nog eens leerzaam is. Wij zoeken nog handige mensen die goed in een groep kunnen werken.

Dit ga je doen

Je komt te werken in een zogenaamde Cleanroom. Een Cleanroom is een zeer zuivere werkplek. Deze kamer is gemaakt om besmetting van vervuiling in de productie, dat in deze omgeving minimaal, te verwijderen of volledig uit te sluiten. Afhankelijk van de werkzaamheden vervul je als Cleanroom medewerker waarschijnlijk de functie van een assemblagetechnicus of assemblagemedewerker. Iedereen met technisch inzicht kan beginnen als Cleanroom-medewerker.

 • Het assembleren van technische producten vraagt ook om technisch inzicht
 • Andere werkzaamheden van een Cleanroom medewerker kunnen zijn het reinigen en verpakken van onderdelen
 • Binnen een Cleanroom kunnen verschillende producten gemaakt worden. Een Cleanroom wordt gebruikt om producten te fabriceren, bijvoorbeeld halfgeleiders voor telefoons, computers of ruimtevaart. Ook geneesmiddelen worden vaak in een Cleanroom gemaakt
 • Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden voor het uitvoeren van metingen of testen met bepaalde producten
 • Een Assemblagemedewerker Cleanroom voert controles uit, zet producten in elkaar en leest technische tekeningen
 • Het werkrooster van een Assemblagemedewerker Cleanroom is vaak erg overzichtelijk. Je werkt een aantal dagen in een bepaalde ploeg en daarna wissel je weer

Als Cleanroom Folie Medewerker bij dit grote bedrijf werk je in een team van 7-10 personen, veelal dames.

Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit het snijden van folie (machines) en het verpakken van high tech onderdelen, om deze te beschermen tijdens internationaal luchttransport.

Verder zullen je taken o.a. bestaan uit

 • Werken volgens regels en procedures van de Cleanroom
 • Reinigen en inpakken van diverse producten en of onderdelen van producten
 • Assembleren van producten
 • Schoonhouden van de werkplek
 • Afwijkingen opmerken en melden

Je werkt in 2-ploegen; de ene week ma. t/m vr. 06:00 - 15:00 en de andere week ma. t/m vr. 15:00 - 00:00.

Het is een must dat je technische tekeningen kan lezen en begrijpen. Je krijgt de juiste begeleiding op de werkvloer om goed opgeleid te worden.

Wanneer je aan de slag kan bij dit bedrijf in Eindhoven, dan bieden wij jou graag dit aan

 • Een bruto maandsalaris van ca. €2.550 incl. 18% Ploegentoeslag
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • Wanneer je start, krijg je een interne opleiding op locatie
 • Een leuke werksfeer in een internationaal en jong team
 • Een eigen rol binnen een groeiende organisatie

Dit ben je

Om te slagen bij deze nieuwe job, helpt het als je al wat ervaring hebt als bijv. assemblagemedewerker of productiemedewerker en als je iets van technisch inzicht hebt.

Daarnaast verwachten we het volgende van je

 • Wij gaan er blind vanuit dat jij het leuk vindt om te werken met techniek
 • Je kunt met de technische tekeningen werken aan de hand van werkinstructies
 • Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken
 • Woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Veghel of Valkenswaard
 • Je spreekt en begrijpt de Engelse taal

Hier ga je werken

Wanneer je gaat werken bij dit bedrijf in Eindhoven betekent dat je bij een wereldwijde sterk groeiende organisatie aansluit en kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Zij behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld

 • Production
 • Cleanroom Solutions
 • Projects (ontwikkeling)
 • Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking. In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden onze medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling

 • Voor een goed beeld van het bedrijf, collega's en functies, bekijk onze klantpagina:

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Medewerker Cleanroom Folie mede in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en ben je op korte termijn full time beschikbaar? Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op !

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Cleanroom folie 2-ploegen
Min. Salaris: 2500.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,600 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie