AdvertentieOperator 3-ploegen, Drachten

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915249551
15 €
Operator 3-ploegen, Drachten
Netherlands, Friesland, Drachten,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij je technische affiniteit kwijt kan? En direct bij de opdrachtgever op contract komt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar (aankomend) Operators. Als operator bedien jij de machines, los jij storingen op, houd jij jouw werkplek netjes en zorg jij samen met het team ervoor dat het proces goed verloopt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de machines waarmee gewerkt wordt. Jullie lossen de storingen op en pakken elke uitdaging aan. Ook valt periodieke onderhoud aan de machines in je takenpakket.

Als operator bij onze opdrachtgever werkt je op verschillende afdelingen, waarbij de afwisseling aanwezig blijft. Je bent bij onze opdrachtgever werkzaam in de 3-ploegen.

Dit krijg je

 • Een bruto uurloon van €12.86, dit is exclusief 18.5% ploegentoeslag;- Reiskostenvergoeding € 0.21 per kilometer;- Mogelijkheid tot douchen na het werk;- ADV toeslag €0.62 per uur;- Mogelijkheid om je werkkleding op het werk te wassen;- Een leuke werkgever die oog heeft voor de werknemers

Dit ben je

 • Je hebt technisch affiniteit of je bent bereidt dit te leren;- Je wilt werken in de 3-ploegendienst;- Je beschikt over werk- en denkniveau MBO 3

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever staat al meer dan 100 jaar bekend als groot productiebedrijf in verschillende materialen. Ondanks de grote van het bedrijf heerst er een informele en persoonlijke sfeer. Opleiding en ontwikkeling staat hoog in het vandaal! Ook worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd voor het personeel.

Interesse?

Voor meer informatie kun je het beste solliciteren op de vacature. We nemen dan snel contact met je op om er meer over door te spreken. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, bel dan met Tjeerd Jan Heidbuurt via 06 – of. We kijken uit naar jouw reactie!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Elk uur
Bezetting: Operator 3-ploegen
Min. Salaris: 15.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  15 € / Elk uur

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie