AdvertentieTweede Elektromonteur Gelderland, Arnhem

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2017689283
2,900 €
Tweede Elektromonteur Gelderland, Arnhem
Netherlands, Gelderland, Arnhem,
Gewijzigd February 4, 2024

Omschrijving

Hé elektromonteur, wil jij fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff!

Als tweede elektromonteur start je namelijk binnen één van onze projecten binnen de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je kan werkzaamheden vanaf de tekening verrichten en weet hoe je moet werken aan onderdelen die onder spanning staan. Je werkt veilig en volgens de norm. Ook werk je nauwkeurig aan het afmonteren van wandcontactdozen en schakelaars. Jij zorgt dat het werkt!

Nett Staff biedt je net ff wat meer. Zo hebben we een vakantiehuis waar jij, je familie en vrienden gebruik van mogen maken. Ook keren wij een jaarlijkse bonus uit. Daarnaast bieden wij je het volgende:

Als tweede elektromonteur verdien je tussen de €2400 en €2900 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker!; Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Werkkleding krijg je van ons; Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio zoals Hoppenbrouwers, CW&D en Hulstflier; Vakantie vieren? Dat kan als collega in ons Nett Staff vakantiehuis;
Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Kan je nog niet bij alles een vinkje zetten? Kijk dan voor de functie van tweede installatiemonteur bij Nett Staff.

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste! Daarnaast vragen we van je:

Een diploma richting de elektrotechniek. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring in de techniek; Een VCA cer...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Tweede elektromonteur gelderland

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,900 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie