AdvertentieDeckhand Offshore, Arnhem

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2184361266
Free
Deckhand Offshore, Arnhem
Netherlands, Gelderland, Arnhem,
Gewijzigd June 6, 2024

Omschrijving

Met de helikopter naar je werk en offshore op de Noordzee werken? Daarnaast variërende werkzaamheden uitvoeren als Deckhand op het platform? Dan ben jij op zoek naar deze baan! Hoe ziet jouw functie als Deckhand eruit? Voor verschillende offshore platformen zijn wij op zoek naar een Deckhand.

Jij bent een all-rounder op het dek en voert verschillende werkzaamheden uit.

Ieder platform is anders en jouw planning zal dus ook door de dag heen kunnen veranderen.

Met jouw flexibele houding is dat geen probleem.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: Het assisteren van de kraandrijver op het dek bij het hijsen van lasten; Ervoor zorgen dat de helikopters, de bemanning en goederen veilig op het dek aankomen (je bent een Helicopter Landing Officer (HLO); Jij bent onderdeel van het brandbestrijdingsteam aan boord; Het uitvoeren van industriële reiniging op het dek; Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op het dek, denk bijvoorbeeld aan schilderwerkzaamheden; Het assisteren van verschillende crewleden wanneer zij extra handen nodig hebben; Ervoor zorgen dat het dek in orde is en er netjes uitziet.

Wil jij meer weten over het vakgebied Rigging & Lifting waar jij terecht kunt komen als Deckhand? Lees  hier  meer! Zie jij jezelf al naar werk vliegen en heb jij graag afwisseling in jouw takenpakket? Solliciteer dan via deze pagina of neem contact op via recruitment@redwave.nl of +31 (0)251 262 947.

Waar ga jij werken? Als Deckhand reis jij eerst naar Den Helder.

Je zult met de helikopter naar een platform vliegen waar jij staat ingepland.

Jouw werklocatie is afhankelijk van de planning.

Als Deckhand woon jij twee of drie weken lang met andere crewleden op de zee.

Er worden voor veel faciliteiten gezorgd, denk aan: totale verzorging van ontbijt, lunch en diner, wassen van kleding, verschonen van de kamers, een pooltafel, sportfaciliteit, tv's etc.

De sfeer op offshore platformen is gezellig, informeel en er wordt hard gewerkt.

Aan boord is veel aandacht voor samenwerking, veiligheid en de communicatielijnen zijn kort.

Jij komt in het team dekwerkers terecht, andere deckhands en een kraandrijver zijn jouw directe collega's.

Wat bieden wij jou? Als Deckhand krijg jij de kans om mee te werken aan unieke projecten op verschillende offshore locaties op de Noordzee.

Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en kan jij rekenen op: Een aantrekkelijk bruto maandsalaris inclusief ploegentoeslag, vanaf € 3.100, - tot € 3.900, - afhankelijk van je leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband; Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling; Een half jaar per jaar vrij omdat je per maand maar 2 weken werkt en 2 hele weken vrij bent! Verschillende en gevarieerde ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; We organiseren ieder jaar de Redwave Touches Homebase Days voor jou en jouw Homebase.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via deze pagina! Wie ben jij? Als Deckhand ben jij nieuwsgierig en steek je graag jouw handen uit de mouwen.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: direct, zorgvuldig, praktisch, proactief, flexibel en veiligheidsbewust.

Verder kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en voldoe jij aan de volgende eisen: Minimaal een vmbo werk- en denkniveau met technisch inzicht; Relevante werkervaring in bijvoorbeeld de zware industrie, industriële reiniging, offshore, onshore rigger of petrochemie; In het bezit van een aantal certificaten of je bent bereid deze (weer) te behalen, denk aan NOGEPA 0,5 A/B, VCA, Medische Offshore Keuring etc.; Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels; Het willen uitvoeren van fysiek inspannend werk; Je hebt geen problemen met langere werkdagen.

Solliciteer direct! Laten we snel kennismaken! Solliciteer direct via deze webpagina.

Binnen drie dagen nemen wij dan contact met jou op voor een eerste telefonische kennismaking.

Heb je nog vragen over de vacature of ben je benieuwd naar meer mogelijkheden binnen de on en offshore? Neem dan contact op met Auke via recruitment@redwave.nl of +31 (0)251 262 947.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Deckhand offshore

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie