AdvertentieOperationeel Partnermanager Publiek E- Mobility, Amsterdam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2204265859
Free
Operationeel Partnermanager Publiek E- Mobility, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd June 24, 2024

Omschrijving

About the job Wil jij onze publieke klanten (Gemeenten) helpen met vormgeven van de energietransitie.

Zoek je hierin een functie waarbij je enerzijds dicht bij de klant staat en anderzijds als een spil fungeert tussen de dagelijkse operatie en het contractmanagement? Wordt je enthousiast van het organiseren van kickoff webinars of bijeenkomsten en heb jij oog voor procesverbeteringen? Dan is de positie van Operationeel Partnermanager bij Vattenfall In Charge in het Publieke team zeker iets voor jou! Vattenfall In Charge breidt haar activiteiten uit op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto's in Europa.

In Nederland zijn we een belangrijke speler in publieke laadoplossingen en bieden daarnaast laadoplossingen aan voor consumenten en bedrijven.

Hiermee leveren wij een bijdrage aan onze missie om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken! In deze functie maak je deel uit van het Nederlandse Concessie Management team.

Je werkt op ons hoofdkantoor in Amsterdam nauw samen met collega's uit diverse teams.

Samen met de Concessiemanager en de andere Partnermanagers ben je verantwoordelijk voor een van de grootste en uitdagende publieke concessies van Vattenfall In Charge. Verder heb je onder andere de volgende taken- en verantwoordelijkheden: Je denkt mee over locatiekeuzes voor laadpalen, waarborgt de uitvoering binnen deadlines en zorgt ervoor dat de gemeente tevreden is over de oplevering. Je brengt structuur aan en bewaakt de operationele voortgang voor de proactieve uitrol van laadpalen en stuurt bij indien nodig. Je ondersteunt gemeenten proactief met het aanpassen van plaatsingsplannen en het vinden van alternatieve locaties. Je plant zelfstandig klantbezoeken en bereidt deze voor.

Je legt afspraken vast en zorgt zowel intern als extern voor een adequate en tijdige opvolging van de gemaakte afspraken. Je bent de brug tussen gemeenten en onze interne operatie.

Je initieert en implementeert continue verbeteringen om de klantervaring te verbeteren samen met klantprocesspecialisten. Je organiseert samen met het team kickoff webinars, of bijeenkomsten, om gemeenten zo goed mogelijk te informeren en instrueren, en zorgt voor de onboarding van nieuwe gemeentemedewerkers doormiddel van het uitleggen van systemen en processen Your profile Jouw profiel Minimaal een afgeronde MBO+ / HBO- opleiding in een relevant vakgebied. Aantoonbare ervaring in een klantgerichte functie. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te kunnen schakelen tussen verschillende stakeholders, zowel intern als extern. Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en kunt complexe informatie omzetten naar praktische oplossingen voor onze klanten. Affiniteit met de mobiliteitstransitie. Je hebt een rijbewijs B en je wordt enthousiast van het idee om regelmatig aan tafel te zitten met gemeenten in Brabant en Limburg (zowel via teams als fysiek).

Additional information Wij plannen interviews met geschikte kandidaten direct in gedurende de looptijd van de vacature, dus wacht niet te lang met het insturen van je sollicitatie.

Bij Vattenfall zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie.

Daarom streven wij constant naar een harmonieuze balans tussen onze medewerkers op het gebied van leeftijd, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging, genderidentiteit, (arbeids)beperking en culturele of etnische achtergrond.

De veiligheid van Vattenfall en haar medewerkers is essentieel.

Daarom maakt een pre-employment screening deel uit van het selectieproces.

De screening is gebaseerd op de rol die je gaat vervullen binnen Vattenfall.

De screening wordt uitgevoerd door een derde partij, Validata.

We kijken uit naar je sollicitatie! About the company Vattenfall is een Europees energiebedrijf met ongeveer.

werknemers werkzaam in diverse landen.

Al meer dan jaar houden we ons bezig met het elektrificeren van industrieën, het leveren van energie aan de huizen van mensen en het moderniseren van onze manier van leven door innovatie en samenwerking.

Vattenfall wil een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie.

We lopen voorop in de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar getalenteerde personen die naast hun passie voor hun eigen rol ook een sterke teamspirit hebben en willen bijdragen aan het ondersteunen van een betekenisvolle bedrijfsmissie.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Operationeel partnermanager publiek e- mobility

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Vattenfall

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie