AdvertentieJr. Projectleider Gww Amsterdam, Amsterdam

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2209744933
Free
Jr. Projectleider Gww Amsterdam, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd June 27, 2024

Omschrijving

Functie Als Junior Projectleider GWW geef je leiding aan de uitvoerende en voorbereidende werkzaamheden binnen UAV-GC en RAW projecten.

Jouw werk bestaat uit het effectief en efficiënt organiseren van jouw team bestaande uit Uitvoerder, Werkvoorbereiders en Projectleiders.

De volgende werkzaamheden horen hier ook bij: Motiveren, coachen en aansturen van jouw team; Je bent het aanspreekpunt voor verschillende projecten; Het bewaken van de voortgang, kwaliteit, veiligheid en rendement van het project; Bezoeken van de projectlocaties; Uitvoeren van werkinspecties; Intern en extern afstemmen van het project.

Aanbod We bieden je in de rol van Junior Projectleider GWW een fulltime dienstverband bij een aannemer aan die veel tijd en middelen in jouw wil investeren.

Daarbij bieden we je de volgende zaken: Een goed salaris, variërend van € 3.500 tot € 4.500; Wij werken graag samen voor de lange termijn, bij goed functioneren is een vast contract op korte termijn bespreekbaar; 30+ vrije dagen; Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je functie en eigen ontwikkeling.

Lease-auto, telefoon en laptop van de zaak; Veel ruimte voor doorgroei- en opleidingsmogelijkheden naar bijvoorbeeld volwaardig Projectleider GWW.

Profiel en vaardigheden Als Junior Projectleider GWW heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Werkvoorbereider GWW en heb je in deze periode een mooi trackrecord qua projecten opgebouwd.

Je bent commercieel en klantgericht ingesteld en weet mensen voor je te winnen en te motiveren.

Je hebt hier je goede communicatieve vaardigheden voor nodig.

Je bent een echte organisator en je werkt kostenbewust.

Naast alle bovenstaande zaken, heb je: Een afgeronde HBO of WO opleiding richting Civiele Techniek of vergelijkbaar; Kennis en ervaring met verschillende contractvormen; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over de organisatie Onze opdrachtgever uit Noord-Holland zoekt een ondernemende Junior Projectleider met een visie en strategisch inzicht.

Het betreft een grote aannemer die complexe en multidisciplinaire projecten niet uit de weg gaat.

Voor de regio Noord-Holland hanteren ze een regionale aanpak.

Ze weten wat er speelt in de regio, voelen de regionale cultuur en politiek goed aan en spreken dezelfde taal.

Hun focus ligt op partnerschap, kwaliteit en langetermijnrelaties in Noord-Holland.

Daarom is het essentieel dat de kwaliteit van de dienstverlening uitstekend is.

De sfeer en cultuur van de onderneming kenmerkt zich door een familiare sfeer en informele omgangsvormen.

De mensen worden gewaardeerd en goed verzorgd door de onderneming en daar krijgt de onderneming betrokkenheid en lange dienstverbanden voor terug.

Voor de toekomstige Junior Projectleider GWW is het erg belangrijk dat hij zich goed in bovenstaande kan vinden en vanuit diezelfde filosofie wil opereren.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Jr. projectleider gww amsterdam

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie