AdvertentieEerste Monteur Elektrotechniek Amsterdam, Amsterdam

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2146658486
3,200 €
Eerste Monteur Elektrotechniek Amsterdam, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Hé elektromonteur, wil jij fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff! Hoe we dat doen? Wij doen het net ff anders én net ff beter!
Als eerste elektromonteur start je namelijk binnen één van onze projecten binnen de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je voert werkzaamheden uit, zoals: bekabelen, monteren van wandgoten en het maken van buisinstallaties. Ook werk je nauwkeurig aan het afmonteren van wandcontactdozen en schakelaars. Jij zorgt dat het werkt!
Nett Staff biedt je net ff wat meer. Zo hebben we een vakantiehuis waar jij, je familie en vrienden gebruik van mogen maken. Ook keren wij een jaarlijkse bonus uit. Daarnaast bieden wij je het volgende:

- Als eersteelektromonteur verdien je tussen de €2100 en €3200 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot maar liefst €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker! Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor de mooiste bedrijven in jouw regio zoals: Hoppenbrouwers, van Hees of bijvoorbeeld BAM en Croonwolter&dros; Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging voor een biertje op vrijdagmiddag! Relaxen in ons Nett Staff vakantiehuis.

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste! Daarnaast vragen we van je:

- Een diploma richting de elektrotechniek. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring in de techniek;
- Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
- Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
Kan je nog niet bij alles een vinkje zetten? Bekijk dan onze vacatures voor functies als tweede- of assistentmonteur.

Nett Staff biedt net ff dat beetje extra. Dat zie je niet alleen terug in jouw salaris, maar ook in de betrokkenheid die Nett Staff als werkgever voor jou heeft. Je kan altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze collega's en staan, net als bij een familiebedrijf, altijd voor elkaar klaar. Nett Staff groeit hard en heeft als visie om de beste werkgever te ;
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? We verwelkomen je graag bij de Nett Staff familie! We nodigen je graag uit voor een bak koffie en een goed gesprek. Solliciteer nu en we bellen je op werkdagen binnen 24 uur ;

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Eerste monteur elektrotechniek amsterdam

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,200 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie