AdvertentieServicemonteur Technisch Beheer (midden & Noordwest Nederland), Almelo

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2129837920
Free
Servicemonteur Technisch Beheer (midden & Noordwest Nederland), Almelo
Netherlands, Overijssel, Almelo,
Gewijzigd April 24, 2024

Omschrijving

Weet jij alles van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties? Vind jij het belangrijk dat de installaties van onze klanten optimaal en veilig werken? En hou jij van een uitdagende baan bij een goed georganiseerd, veelzijdig familiebedrijf met een informele werksfeer? Lees verder en solliciteer: jij bent de servicemonteur technisch beheer én nieuwe collega die wij zoeken! Jouw baan bij Loohuis Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en lost storingen op aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Dit werk aan onder meer centrale verwarmingsketels, regeltechnische installaties, warmtepompen, luchtbehandelingsinstallaties en verlichting doe je met veel plezier.

Je houdt van de afwisseling in je werk en periodiek meedraaien in het rooster met oproepdienst is voor jou geen probleem.

Je functioneert prima in teamverband, maar bent ook regelmatig alleen op pad.

Dat geeft je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Je stelt verhelpt storingen vakkundig, registreert zelf eventueel meerwerk en adviseert klanten over het onderhoud van de installatie.

Deze technische informatie breng je over in begrijpelijke taal.

Aan klanten én collega’s.

Dit regelen wij voor jou Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en genoeg kansen om door te groeien! Een dynamisch, modern en informeel familiebedrijf, met een fijn team van betrokken collega's Alle kansen om je te ontwikkelen en te groeien: een ontwikkelbudget op basis van jouw ambities Een goed geregelde pensioenregeling, wij denken graag aan jouw oude dag! Een bus, telefoon en laptop van de zaak & altijd het nieuwste gereedschap om mee te werken De mogelijkheid om eventuele openstaande studiekosten bij een huidige werkgever over te nemen Jaarlijks meerdere gezellige personeelsfeesten en leuke activiteiten geregeld door de personeelsvereniging! En - heel belangrijk - een team vakspecialisten dat veel voor elkaar over heeft.

En tegelijkertijd liefhebber is van een goede grap op zijn tijd.

Want juist ook die werksfeer maakt jouw baan leuk! Welkom bij de Loohuis familie Werken en leren bij Loohuis is meer dan alleen werken.

Bij ons kom je in een familiebedrijf waar de zaken “goed voor mekaar” zijn, de sfeer gemoedelijk en respectvol is en in overleg veel kan.

Wij zorgen voor heldere verwachtingen en volop uitdaging in de wereld van de techniek.

Een mooie werkplek waar je nieuwe dingen leert én goede hulp krijgt van een ervaren professional die jou meeneemt en inspireert.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Servicemonteur technisch beheer (midden & noordwest nederland)

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie