AdvertentieElektrotechnisch Monteur Spoorbaan, Netherlands

Netherlands, Netherlands, Netherlands
Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2170709391
Free
Elektrotechnisch Monteur Spoorbaan, Netherlands
Netherlands, Netherlands, Netherlands,
Gewijzigd May 27, 2024

Omschrijving

Heb jij een elektrotechnische opleiding afgerond? En zie jij er een uitdaging in om veilig vervoer per spoor mogelijk te maken? Kom kom dan binnen bij Volker Rail als Aspirant Monteur Energievoorziening!   Wat houdt de functie in? Als Integraal Monteur Energievoorziening houd je je bezig met het uitvoeren van nieuwbouwwerkzaamheden aan de energievoorziening van de spoorinfra.

  Als aspirant word je gekoppeld aan een zeer ervaren collega in de vorm van een buddy.

Je draait met hem mee in de dagelijkse praktijk van het werk, om uiteindelijk geheel zelfstandig en vaak binnen een ploeg diverse (onderhouds-)werkzaamheden aan de Energievoorziening te kunnen verrichten.

Samen met jouw collega werk jij aan de optimalisatie en de energietransitie van het Nederlandse spoornetwerk!   Wie ben jij ? je hebt een interesse in Techniek; je bent iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en bent bereid om een intern opleidingstraject te volgen; je hebt Minimaal MBO 2/3/4 niveau; je bent in het bezit van een rijbewijs; je bent bereid om door heel Nederland te werken je werkt graag in teamverband; je vindt veiligheid, duurzaamheid en vakmanschap belangrijk; Wat krijg je hier voor terug? een jaarcontract en als het bevalt daarna een contract voor onbepaalde tijd; een goed salaris van?€ 2.000,- tot € 3.600,- bruto per 4 weken, afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.

Je krijgt dus 13 keer per jaar betaald én daar komt ook nog vakantiegeld en toeslagen voor werken in de nachten en de weekenden bij; maar liefst 48 vrije dagen: 25 vakantiedagen en 23 roostervrije dagen; een eigen bus voor je woon-werk verkeer; volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; je krijgt de mogelijkheid om mee te denken; een collectieve zorgverzekering en een uitstekende pensioenregeling van het Pensioenfonds Rail & OV.

Over ons Volker Rail is dé spoorspecialist van het toonaangevende Volker Wessels dat zich van oudsher kenmerkt als familiebedrijf.

Wij zorgen ervoor dat treinreizigers veilig van A naar B kunnen.

Daar zetten we ons iedere dag, al ruim 20 jaar, voor in; Duurzaam en veilig reizen in Nederland mogelijk maken.

En daar zijn wij trots op! Het verbeteren van de mobiliteit zit in ons DNA.

Duurzaamheid wordt een steeds groter speerpunt op de agenda en de energietransitie is in volle gang.

Wij willen hier graag samen met jou ons steentje in bijdragen!   Bij Volker Rail doen we het samen! Je wordt onderdeel van #Team Volker Rail, wat uit 1200 collega’s bestaat en heb je nog zo’n 16.000 collega’s binnen Volker Wessels in binnen- en buitenland.

Gezamenlijk werken wij aan de toekomst, en maken wij morgen mogelijk.

  Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct via de button of mail voor meer informatie naar Naoual of  vacature@volkerrail.nl     Bureaus wij proberen het graag eerst zelf!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Elektrotechnisch monteur spoorbaan

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Volkerwessels

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie