AdvertentieOnderhoudsspecialist Elektromotoren, Ijmuiden

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-16
ID #2179014974
Free
Onderhoudsspecialist Elektromotoren, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-4 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Aan de slag als Onderhoudsspecialist Elektromotoren waar je zowel in onze werkplaats als ook op locatie jouw vakmanschap kan uitoefenen? Wat ga je doen?Als Onderhoudsspecialist Elektromotoren ga je aan de slag in een klein team van specialisten op het gebied van onderhoud en reparatie aan elektromotoren. Je werkt in een afwisselende baan waarin je zowel in onze werkplaats als op locatie jouw vakmanschap kunt ; Je komt te werken bij de Hoogovens Technische Dienst (HTD) in het Motormanagementteam. In deze functie houd jij je samen met een deskundig team bezig met het verrichten van inspecties en het bepalen van de onderhoudsstatus van AC en DC motoren en generatoren over het gehele terrein. Dit zijn voornamelijk AC en DC machines met grotere vermogens. Natuurlijk zorg jij ervoor dat de klant hiervan een inspectierapport krijgt. Je voert ook het onderhoud uit wat voortkomt uit de ;
Daarnaast houd jij je ook bezig met het inplannen en aansturen van klussen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, nazorg en evaluatie. Dit doe je met ondersteuning van collega’s.
In de nabije toekomst zal jij je ook gaan bezighouden met storingen en modificaties. Herken jij jezelf hierin?Je bent een echte doorzetter die niet voor één gat te vangen is. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je kennis met elkaar deelt. Je hebt ervaring met onderhoud en inspecties aan elektromotoren en vindt het leuk om je kennis op het gebied van aandrijftechniek door te ontwikkelen. Verder:• Heb je een mbo4 diploma in de richting van elektrotechniek of iets vergelijkbaars.
• Heb je kennis van en ervaring met onderhoud aan elektromotoren.
• Vind je het leuk om het initiatief te nemen.
• Ben je leergierig. Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:• Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € ,- bruto per maand bedraagt.
• 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
• En daar bovenop nog een variabele winstdeling.
• Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
• Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel. Wat is jouw werkomgeving?Jouw team:
In de afdeling ELT R& A werk je samen met zo’n 30 collega’s. Dit zijn de vaste collega’s maar ook stagiairs van onze eigen bedrijfsschool en inhuurkrachten. Het is een jong team, waarin de sfeer goed is. Iedereen in het team staat voor elkaar klaar en helpt ; Jouw afdeling:
HTD Maintenance Services, waar in circa 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.
Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Onderhoudsspecialist elektromotoren

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie