AdvertentieNetwerkspecialist, Heerlen

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2198967971
Free
Netwerkspecialist, Heerlen
Netherlands, Limburg, Heerlen,
Gewijzigd June 19, 2024

Omschrijving

Bij Detron delen we alles.

Kennis, ervaring, uitdagingen én successen.

En onze klanten delen graag hun technische uitdagingen met jou als Netwerkspecialist.

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren.

Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal.

Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Goed ICT-beheer en -onderhoud is cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering bij elke organisatie.

Vanuit dat principe ondersteunt Detron haar opdrachtgevers en eindgebruikers in het ‘altijd online’ zijn, door IT die centraal staat in een organisatie, constant mee te laten groeien en te ontwikkelen.

Meer informatie? Neem contact op met Heidi van der Mast Recruiter Altijd als eerst op de hoogte van nieuwe vacatures? Aan de slag als Netwerkspecialist Als Netwerk specialist ben je zowel vanuit Veenendaal of Heerlen als vanaf de klant locatie verantwoordelijk voor het inventariseren, analyseren en afstemmen van de behoefte van de klant op gebied van technische infrastructuur en het ontwerpen en implementeren van passende infrastructurele oplossingen.

Daarbinnen zorg je voor effectieve en efficiënte netwerkvoorzieningen ter ondersteuning van (kritische) bedrijfsprocessen bij de klant en je begeleidt gebruikers zodat jouw oplossingen optimaal benut worden.

Jouw werkzaamheden: De vraag van de klant omzetten in een technische netwerkoplossing Beheren van landelijke & internationale netwerken Doorvoeren van changes Voorkomen en (adhoc) oplossen van storingen Wat neem jij mee?De netwerkspecialist die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau, is direct up & running en heeft in ieder geval 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie Je hebt dan ook de CCNA, Cisco/HP Aruba of Fortinet certificering al in de pocket.

Je hebt interesse en het liefst ervaring met Ruckus (Brocade) of Extreme Networks en je bent dagelijks bezig deze kennis in de praktijk te brengen.

Je hebt eerder netwerkinventarisaties (scans) gedaan bij verschillende klanten.

Je bent in staat tot troubleshooting binnen de klantomgeving en je weet precies hoe je functioneel en technisch tot de kern van de klantvraag moet komen.

Naast technische kennis vinden wij het belangrijk dat jij een prettige collega en gesprekspartner bent voor de klant.

Jij bent communicatief vaardig in de Nederlandse en de Engelse taal, omdat wij klanten binnen en buiten Nederland hebben die graag geholpen willen worden.

What’s in it for me? Nog even over het team Het super netwerkteam van beheerders en consultants hebben samen een hoge teamspirit en iedereen is bereid om elkaar te helpen.

Zij vinden het dan ook superleuk om samen op kantoor te werken op de dagen dat zij niet bij de klant op locatie aanwezig zijn.

En doorrr…Detron richt zich, naast het up-to-date houden van klanten, ook continu op jouw ontwikkeling en de verdieping binnen jouw eigen specialisatie.

Naast dat het voor jouw eigen ontwikkeling fijn is om meer te leren, zoeken onze klanten ook naar up-to-date kennis om nieuwe omgevingen te bouwen of om complexe omgevingen te beheren.

Bespreek met jouw leidinggevende wat jij graag zou willen leren, dan werken we daar samen naar toe.

Ben jij klaar voor een volgende stap? Dan stippel jij jouw loopbaan bij Detron uit, want er zijn genoeg mogelijkheden! Overtuigd?Dan ontvangen we graag je sollicitatie.

Ben je benieuwd wat je toekomstige collega’s van werken bij Detron vinden? Bekijk dan de video of lees de verhalen op de website.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Netwerkspecialist

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie