Deze taak is verlopen.

AdvertentieMonteur, Apeldoorn

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-03-01
ID #2012749479
Free
Monteur, Apeldoorn
Netherlands, Gelderland, Apeldoorn,
Gewijzigd February 1, 2024

Omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan onze toekomst? Voor onze opdrachtgever zoeken we teamspelers die graag de handen uit de mouwen steken bij interessante montagewerkzaamheden. Als samenwerken in een team en meewerken aan diverse montageklussen jou aanspreekt, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Als Monteur W in de Utiliteitsbouw ben jij dé expert voor werktuigbouwkundige installaties. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, jij zorgt voor installatie, onderhoud, inspectie, testen en reparaties ter plaatse. Zelfstandig en ondernemend werk je onder aansturing van een chef monteur of werkvoorbereider, waarbij je installaties aanpast volgens de nieuwste richtlijnen. Je bent de schakel tussen klanten en onderaannemers, en samen met je team ben je verantwoordelijk voor meerdere locaties. Klaar voor dit avontuur?

Bedrijfsomschrijving

Bij jouw opdrachtgever is bouwen meer dan alleen constructie; het is een kunst die de samenleving verrijkt. Zij leggen de fundering voor een blijvende impact, want zij bouwen voor het leven. Terwijl anderen halt houden, zetten zij door om de weg te banen naar een duurzame toekomst, niet alleen voor jezelf, maar voor de komende generaties. Als onbetwiste marktleider is jouw nieuwe opdrachtgever de pionier die de standaard bepaalt. Hun kernwaarden – duurzaamheid, inclusiviteit, samenwerking, betrouwbaarheid en eigenaarschap – vormen het fundament waarmee zij hun ambitieuze doelen realiseren.

Wij bieden
De mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen;
CAO Techniek en Installatie;
Een goed salaris;
Voldoende uitdaging en afwisseling in je werk;
Een laptop, bus en Iphone van de zaak.

Wij vragen
Je hebt een MBO bouwkunde niveau 3 of 4;
Je kan goed zelfstandig werken;
Je beheerst de Nederlandse taal goed;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Monteur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie