AdvertentieMonteur W - Utiliteit - Schiphol, Schiphol

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607052
Free
Monteur W - Utiliteit - Schiphol, Schiphol
Netherlands, Noord-Holland, Schiphol,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Ben jij onze nieuwe Monteur Werktuigbouwkunde die kleine projecten op Schiphol gaat aanpakken. Jij bent onderdeel van het hechte team op Schiphol. Jouw collega’s verrichten de service en onderhoud van de installaties. In eerste instantie zal je samen gaan werken met een Eerste Monteur W, degene gaat jou veel leren over montage van verschillende soorten W - installaties. Jullie komen in actie wanneer deze installaties vervangen mogen worden maar ook bij optimalisatie, uitbreiding en het updaten. Daarnaast verduurzaam jij ook met enige regelmaat installaties. Je gaat aan de slag met comfortinstallaties, cv-ketels, luchtbehandeling, koeling en sanitaire ; Om succesvol te worden in jouw functie als Monteur Werktuigbouwkunde voldoe jij aan de volgende eisen:

- Je hebt of je bent bezig met een MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Auto van de zaak
- 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 3500 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Deze functie staat open op vestiging Schiphol. Samen met ongeveer 35 collega's werken we hier aan mooie projecten, zoals de KLM - panden, museum Naturalis en Schiphol Real Estate. Je komt te werken in één van onze Projectteams bestaande uit een Projectleider, een Werkvoorbereider en een team van Montage - specialisten. De vestiging Schiphol is gezellig én ondernemend. Je werkt nauw samen met écht vakmensen die graag hun kennis willen delen. Wil jij bij een professioneel en vernieuwend bedrijf werken én toch onderdeel uitmaken van een knus team. Dan is werken op de vestiging Schiphol écht iets voor ; Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Monteur w - utiliteit - schiphol

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie