AdvertentieMonteur Elektrotechniek - Utiliteit - Enschede, Enschede

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140606966
Free
Monteur Elektrotechniek - Utiliteit - Enschede, Enschede
Netherlands, Overijssel, Enschede,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Jij zorgt ervoor dat het licht blijft branden. En niet zomaar ergens, maar bij de Ziekenhuizen, Universiteiten, Utiliteitspanden en kantoorgebouwen in de regio Enschede en Hengelo. Je vind het fijn om te schakelen tussen verschillende kortlopende projecten waardoor het werk nooit saai is. Daar kun je mee thuis komen toch?
Renovatie, aanpassingen en onderhoud, alles wat met elektrotechniek te maken heeft is aan de orde van de dag. Komt er een kleine technische uitdaging voorbij die niks met elektrotechniek te maken heeft? Die pak jij die net zo makkelijk op. Handjes uit de mouwen, zo doen we dat. Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan dus!Ervaring als Monteur elektrotechniek is mooi meegenomen, maar niet vereist. Je collega's werken al zo lang bij de club dat ze jou moeiteloos de kneepjes van het vak leren. Je gaat op termijn zelfstandig werken, dat vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel en creativiteit. Als monteur ben jij daarnaast oplossingsgericht, communicatief sterk en je stopt niet voordat alles weer netjes werkt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om nieuwe collega's monteurs te ;
Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer dan vandaag nog!

- Je hebt een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding richting elektrotechniek
- Je hebt ruimte werkervaring binnen de utiliteit
- Je bent leergierig en gemotiveerd
- Je hebt klanttevredenheid hoog staan
- Je hebt een VCA-VOL diploma of bent bereid om deze te behalen

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Opleidingsplatform met meer dan 300 cursussen en opleidingen
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Monteur elektrotechniek - utiliteit - enschede

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie