Deze taak is verlopen.

AdvertentieMetaalbewerker, Kampen

Laatste update 2024-02-27
Vervalt 2024-02-26
ID #2012749884
Free
Metaalbewerker, Kampen
Netherlands, Overijssel, Kampen,
Gewijzigd February 1, 2024

Omschrijving

Heb jij een passie voor metaalbewerking en breng je vakmanschap mee naar de werkplaats? Lees dan even verder, wellicht is dit een passende functie voor jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven professional met ervaring als Metaalbewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vakkundig bewerken en vervormen van metaal volgens technische specificaties. Je voert diverse taken uit, waaronder snijden, lassen en assembleren, om hoogwaardige metaalconstructies te realiseren. Als Metaalbewerker speel je een cruciale rol in het productieproces, waarbij nauwkeurigheid en aandacht voor detail van groot belang zijn. Je werkt zelfstandig en volgt strikt de voorgeschreven procedures om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Deze functie biedt een dynamische werkomgeving waarin jouw expertise en toewijding de sleutel zijn tot het succesvol afronden van diverse projecten.

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat sinds 1934 bestaan en inmiddels is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Het bedrijf houdt zich bezig met de bouw, renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. Het bedrijf is in een breed kader actief, en bestaat dan ook uit drie takken namelijk: Installatie, Constructie en AGRI. Het bedrijf is actief op verschillende gebieden en fungeert als betrouwbare partner bij verschillende bouwprocessen. Het bedrijf weet dat de ooit-up-to-date installaties geen eeuwig leven hebben. Dat is niet erg, want met hun renovatiewerk gaan ze graag opnieuw aan de slag.
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en ben jij klaar voor deze uitdagende positie? Solliciteer dan nu door op de groene knop te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij bieden
Een prima salaris;
Je krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen;
Vanaf 1 gewerkte dag via Werkis pensioensopbouw;
Bij een fulltime dienstverband ontvang je 25 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag;
Je hebt recht op kort verzuim, buitengewoonverlof en feestdag reservering;
Wekelijks of per 4 weken salaris;
Werkis biedt veel groei- en ontwikkelmogelijkheden. Jaarlijks wordt er veel geïnvesteerd in (om)scholing van onze uitzendkrachten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen.

Wij vragen
Je hebt een relevante technische opleiding afgerond;
Je hebt aantoonbare ervaring met metaalbewerking;
Je beschikt over nauwkeurigheid en hebt oog voor detail;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Metaalbewerker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie