AdvertentieMedewerker Werkplaats, Son

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2198253639
Free
Medewerker Werkplaats, Son
Netherlands, Noord-Brabant, Son,
Gewijzigd June 19, 2024

Omschrijving

Functieomschrijving Jij wordt de medewerker werkplaats en in deze functie ga jij ervoor zorgen dat de koffieautomaten gerepareerd en klaar gemaakt worden om weer naar de klant toe te gaan.

wat bieden wij jou Salaris van €2.272,- en €2.600,- Tijdelijk met uitzicht op vast Een vaste werklocatie in Son en Breugel Een fulltime werkweek van 38,75 uur wie ben jij De ideale kandidaat heeft een technische opleiding of technische affiniteit.

Daarnaast moet je in de onderstaande bullets je zelf vinden: Een technische opleiding of technische affiniteit is een pré; Ervaring in een vergelijkbare functie of in een technische (onderhouds)functie; Klantgerichte, communicatieve instelling met een groot gevoel voor dienstverlening; Een grote mate van zelfstandigheid, accuratesse en betrouwbaarheid; Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

wat ga je doen Het reviseren van automaten voor Second Life, maar ook reviseren, installeren en aansluiten van de extra apparatuur op de automaten; Het installeren van nieuwe software en instellingen op de automaten; Het ijken en op smaak afstellen van de automaten; Het zelfstandig diagnosticeren en oplossen van technische storingen aan de apparatuur; Het periodiek rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden, storingen, problemen, etc., alsmede het leveren van een bijdrage aan de structurele oplossingen van problemen.

waar ga je werken Het bedrijf is de meest duurzame vendingspeler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks op het werk.

In Nederland werken ruim 600 medewerkers die samen dagelijks IMPACT maken op de werkvloer.

Dit doen ze door iedereen op het werk 24/7 toegang te bieden tot de lekkerste koffie en thee, frisdranken en snacks uit de meest innovatieve en moderne machines.

Ze bieden de medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen.

Het bedrijf is zeer ondernemend, innovatief en altijd service- en klantgericht.

sollicitatie Ben jij iemand die van aanpakken houdt en ben jij enthousiast geworden bij het lezen van de vacature? Wees er dan snel bij en solliciteer direct! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in.

Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Medewerker werkplaats

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Randstad

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie