AdvertentieMedewerker Bediening, Zeeland

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2071981896
Free
Medewerker Bediening, Zeeland
Netherlands, Noord-Brabant, Zeeland,
Gewijzigd March 14, 2024

Omschrijving

Bij Please vinden wij het belangrijk dat jij een goed beeld hebt van wat er allemaal mogelijk is in de horeca.

Beschrijving Sommige mensen zijn gemaakt om achter de bar te staan, in de bediening te werken, in de spoelkeuken te helpen, als leidinggevende op de vloer staan of als gastheer/gastvrouw het eerste aanspreekpunt te zijn voor de gasten.

Het is een sociaal beroep, je werkt samen met je collega’s en je maakt veel contact met de gasten, elke dag is anders want je komt allerlei soorten mensen tegen, van bankdirecteuren tot dakdekkers.

Ben jij sociaal, openhartig en krijg jij energie van andere mensen misschien is dat wel iets voor jou! Wat ga je doen? Gasten verwelkomen met jouw sprankelende persoonlijkheid Opnemen en uitserveren van drankjes en gerechten Zorgen dat de gasten niets ontbreken Werken op flexibele basis, dus je rooster indelen zoals je dat wilt Wie ben jij? Je bent enthousiast Je houdt van aanpakken en uitdagingen aan te gaan Je werkt graag in teamverband Je bent stressbestendig Je bent sociaal en maakt graag een praatje met de gasten Arbeidsvoorwaarden (wat kun je van Please verwachten?)  Wij maken voor ondernemers en hun personeel graag goed werkgeverschap mogelijk.

Daarom heeft deze opdrachtgever ons gekozen als partner in personeelszaken.

Wij zorgen ervoor dat alles van sollicitatie tot dienstverband en verloning goed geregeld is. Je kunt dan ook rekenen op: een marktconform salaris gratis online trainingen via Good Habitz en korting op opleidingen van NTI leuke extra's als kortingen op dagjes uit en verzekeringen Daarnaast vinden we persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk.

Ga je via Please aan de slag, dan staat je persoonlijke relatiebeheerder altijd voor je klaar bij vragen over je baan.   

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Medewerker bediening

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie