AdvertentieMedewerker Assemblage, Ulft

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915249994
3,100 €
Medewerker Assemblage, Ulft
Netherlands, Gelderland, Ulft,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Medewerker Assemblage in Ulft ; sleutelen en assembleren zijn jouw passie. Maar niet op vrijdagmiddag, want dan begint jouw weekend!

Dit ga je doen

Als Assemblage medewerker in Ulft stel je machines samen zoals de klant ze wenst. Je bouwt de casco machine vanuit de afdeling spuiterij in zijn geheel af samen met je collega. Voor deze werkzaamheden kun je rekenen op het brutosalaris tussen de €2.400,- en €3.100,- per maand en de werkzaamheden zijn in dagdienst. Je bouwt o.a. motoren, elektronische componenten, koppelingen en aandrijvingen in, sluit ze aan en voert een basistest uit. Mochten hieruit storingen en/of afwijkingen naar voren komen en jullie komen er zelf niet uit, dan wordt de teamleider ingeschakeld. Daarnaast bouw je de machine af met logo’s en accenten. Ook de bedieningskast voorzie je van deuren en andere toebehoren.

Je komt op een levendige afdeling te werken waarbij humor zeer centraal staat. ’s Morgens klok je in en begin je de dag met een kort gesprek met je collega’s. Vervolgens ga je vanuit de werkplanning verder met het assembleren van de koffiebranders. Deze grote koffiebranders assembleer je met z’n tweeën en nemen vaak meerdere dagen in beslag. Er heerst een gezellig werksfeer en op de vrijdagmiddag kun je gezellig aanschuiven bij de vrijdagmiddagborrel van de afdeling!

Dit krijg je

Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Ulft, bieden wij;

 • Een brutosalaris tussen de € 2.400 en € 3.100,- per maand (afhankelijk van je werkervaring);
 • Diverse opleiding- en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling; zit je op je plek, dan ontvang je na je werkzame periode via WerkTalent een contract rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever!;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een fulltime baan bij een groeiende, gezonde organisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat;
 • Een 38urige werkweek, waarbij je elke vrijdagmiddag vrij bent;

Dit ben je

Interesse in deze functie als Assemblage medewerker? Voor deze functie zoeken wij handige mensen met een technisch inzicht. Sleutel jij bijvoorbeeld hobbymatig aan je auto, scooter of een ander voertuig dan kom jij zeker in aanmerking voor deze functie.

Daarnaast is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande

 • Enige ervaring in (mechanische) assemblage werkzaamheden;
 • Basiskennis mechanische techniek;
 • Woonachtig in de omgeving van Dinxperlo / Ulft / Terborg / Doetinchem / Didam;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf in Ulft dat 30 jaar ervaring heeft in het fabriceren van hoogwaardige kwaliteit machines en in ongeveer 35 landen wereldwijd opereert. Er werken zo'n 150 medewerkers.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Dan kom ik graag met je in contact!Wil jij meer weten over de functie inhoudelijk? Voor vragen mag je me altijd bellen of mailen:

Ken Baakman | |

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Medewerker assemblage
Min. Salaris: 2400.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,100 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie