Deze taak is verlopen.

AdvertentieOperationeel Manager Uitgeverij Bindinc., Hilversum

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-07-13
ID #2204946497
Free
Operationeel Manager Uitgeverij Bindinc., Hilversum
Netherlands, Noord-Holland, Hilversum,
Gewijzigd June 24, 2024

Omschrijving

Functie omschrijving Voor onze klant BINDINC.

zijn we op zoek naar een gedreven Operationeel Manager Uitgeverij.

Ben jij een ervaren manager met sterke leiderschapskwaliteiten? Wil je graag een dynamische rol vervullen waarin je eindverantwoordelijk bent voor de redactionele en marketingaspecten, voor het Klant Contact Centrum en de salesafdeling van print programmagidsen? Je wordt verantwoordelijk voor het print Uitgeefcluster met 6 eigen titels en diensten voor 8 externe programmagidsen.

Functieomschrijving Als Operationeel Manager van de uitgeverij ben je verantwoordelijk voor zowel kosten als omzet alsook voor mensen en processen van de afdelingen Marketing (3.5 fte), Redactie (20 fte), KCC (20 fte), Sales (4 fte) en Content Office (2,5 fte).

Je bewaakt de balans tussen kwaliteit van de gidsen enerzijds en kosten/efficiency anderzijds.

De medewerkers zijn hierin een belangrijke asset.

Met veel aandacht voor wat zij nodig hebben creëer je verbinding tussen de verschillende afdelingen om elkaar te kunnen versterken.

Het onderhouden van relaties met de de eigen omroepen en potentiële nieuwe (omroep-)klanten is een belangrijk onderdeel van je werk.

Je maakt deel uit van het MT van Bindinc. en rapporteert aan de algemeen directeur.

In deze rol functioneer je ‘met voeten in de klei’ bij de aansturing van je teams tot op strategische niveau met het MT.

Taken en verantwoordelijkheden: opstellen van de begroting (en latest estimates) van de betreffende afdelingen bewaken van de begrote kosten van deze afdelingen behalen van de omzetdoelstellingen van Marketing, Sales en Content Office opstellen van het uitgeefplan en zorgen voor de uitvoering hiervan projecteigenaar (o.a.

nieuwe websites, update mailprogramma KCC) onderhouden van contacten en voeren van onderhandelingen met leveranciers optimaliseren van operationele processen om efficiency te waarborgen key accountmanager voor de relaties met omroepen en salesklanten People management: aansturen van de Manager Redactie en Manager KCC aansturen van de afdelingen Marketing, Sales en Content Office voeren van ontwikkelgesprekken fungeren als ‘smeerolie’ tussen de verschillende afdelingen, op zoek naar synergie/samenwerking Functie eisen Wij zoeken: minimaal 5 jaar managementervaring als eindverantwoordelijke en aansturing van diverse afdelingen (ruime ervaring met people- en proces management) uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende afdelingen gedegen commercieel inzicht organisatiesensitiviteit en omgevingsbewustzijn minimaal HBO werk- en denkniveau affiniteit met makers en de mediawereld Bedrijfsprofiel Bindinc. is het toonaangevende mediabedrijf gespecialiseerd in het uitgeven van hoogwaardige programmagidsen.

Met het uitgeefcluster zorgt men dat de programmagidsen elke week bij 500.000 abonnees worden bezorgd en in de winkel liggen.

Daarmee is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland.

Daarnaast is Bindinc. uitgever van diverse websites en apps waaronder TVgids.nl en Binge.nl en organisator van de Gouden Televizier Ring verkiezing.

Hiermee bereikt Bindinc. elke maand 8 miljoen digitale bezoekers die niets willen missen op het gebied van tv of streaming.

Bindinc. is een professionele, platte organisatie waar de kernwaarden Eigenaarschap, Lef, Nieuwsgierigheid en Betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Dit zien we graag terug in mentaliteit en handelen waarbij de samenwerking altijd centraal blijft staan.

Arbeidsvoorwaarden en solliciteren Geboden wordt: een uitdagende en dynamische werkomgeving in Hilversum een veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief en creativiteit marktconform salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.

een bedrijfsauto en een winstdelingsregeling.

Marc Teuwsen

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Operationeel manager uitgeverij bindinc.

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie