AdvertentiePr En Communicatiemanager, Amsterdam

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2217339418
Free
Pr En Communicatiemanager, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd July 1, 2024

Omschrijving

Region Benelux Office Amsterdam, Netherlands Department Account Servicing PR en Communicatiemanager Ben jij ambitieus en op zoek naar een nieuwe baan waarin je samen met collega’s dagelijks op een creatieve manier werkt aan de reputatie en zichtbaarheid van klanten zoals Dyson, Skyscanner en Zalando? Lees dan snel verder. TEAM LEWIS is een PR- en marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 25 kantoren wereldwijd.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een creatieve en proactieve (senior) PR- en Communicatiemanager om ons team te komen versterken.

Wat verwachten we van je? Als manager weet je hoe belangrijk reputatie is voor bedrijven en dat media, marketing en content hier een grote invloed op hebben.

Je zit bovenop het nieuws en volgt social media trends en discussies die in de samenleving spelen en vertaalt dit naar creative corporate storytelling.

Belangrijkste taken Het adviseren van klanten over hun reputatie en hoe PR, content en marketing hier een positief effect op kunnen hebben Je neemt het initiatief in de ontwikkeling en doorlopende optimalisatie van campagnes Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de opgestelde strategie.

Je schakelt direct met journalisten, influencers en industry experts om nieuws vanuit je klanten onder de aandacht te brengen, maar ook om vragen vanuit media vlot te beantwoorden Je volgt pro-actief het nieuws, social media trends en sociale discussies en gaat mogelijkheden na voor jouw klanten om op de actualiteit in te springen Je adviseert over en werkt mee aan creatieve content.

Je schrijft persberichten, blogs, artikelen en social media content en werkt met onze creative teams aan het ontwikkelen van video, visuals of andere creatieve content.

Je ondersteunt in de organisatie en begeleiding van (pers)evenementen Je weet digitale middelen te integreren en begrijpt de dynamiek van visuele content Het monitoren van resultaten voor je klanten en zorgen dat deze nauwkeurig aan de klant worden gerapporteerd Je managet een of twee junior collega’s (afhankelijk van ervaring en senioriteit) Je bent een ambassadeur voor TEAM LEWIS en levert een bijdrage aan onze eigen blog Wie zoeken wij?Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig.

Daarnaast worden wij blij van een nieuwe collega met: Ong.

3 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde Een pro-actief en stressbestendig karakter, iemand die accuraat te werk gaat en zich in verschillende doelgroepen kan verplaatsen Enthousiasme en de juiste team-player spirit om samen met jouw collega’s de gaafste en beste campagnes neer te zetten Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal Fulltime beschikbaarheid (36 – 40 uur per week) Dit bieden wij Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en ambitieuze collega’s in een groeiende internationale omgeving.

Een functie met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via interne trainingsprogramma’s.

Ons internationale en vooruitstrevende karakter brengt ook leuke benefits met zich mee zoals de TEAM LEWIS Passport & Secondment trips (uitwisseling naar een ander kantoor naar keuze) en vrij op je verjaardag en de feestdagen (ook als deze in het weekend vallen).

Bij TEAM LEWIS hebben we passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s.

Plezier in en op je werk vinden we belangrijk, dus we investeren veel in sociale activiteiten.

Denk hierbij aan een gezellige teamlunch, vrijdagmiddag borrels, de beruchte Delta Day (personeelsuitje) en meer!TEAM LEWIS is een werkgever met gelijke kansen voor iedereen.

Wij zetten ons in voor het creëren en bevorderen van een omgeving die gericht is op gelijkheid, empowerment en respect.

Wij streven naar een inclusieve werkplek die onze diversiteit ondersteunt en viert.

We blijven investeren in onze inspanningen om ervoor te zorgen dat TEAM LEWIS een plek is waar iedereen zich kan ontplooien.

En hoe nu verder? Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via de link.

We kijken erg uit naar je motivatie!#LI-hybrid Amsterdam, Netherlands#LI-CD1

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Pr en communicatiemanager

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Lewis

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie