Deze taak is verlopen.

AdvertentieManager Marketing & Communicatie Bij Nkc, Soesterberg

Laatste update 2024-02-29
Vervalt 2024-02-28
ID #2013961751
Free
Manager Marketing & Communicatie Bij Nkc, Soesterberg
Netherlands, Utrecht, Soesterberg,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Manager Marketing & Communicatie bij NKC

Wil jij graag maatschappelijke impact maken bij een ondernemende organisatie? Als Manager Marketing & Communicatie bij de NKC krijg je de kans om camperaars vooruit te helpen.
Wil jij werken voor één van de meest succesvolle en snelst groeiende merken in de reisbranche? De Nederlandse Kampeerautoclub (NKC) is de grootste camperclub van Europa, hét platform van en voor camperliefhebbers. De NKC biedteeninspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa.
Als Manager Marketing & Communicatie stuur jij de teamleiders van de marketeers, de communicatieprofessionals en de klantcontactspecialisten aan, in totaal bijna 30 medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de NKC-producten en -diensten feilloos aansluiten bij de wensen van camperaars. Daarnaast zorgen jullie voor verbinding met deze doelgroep via diverse media. Je bent één van de vier leden van het managementteam. Dat bestaat uit de directeur/bestuurder, de manager Finance & IT, de manager Verzekeringen, Reizen & Evenementen en de manager Marketing & Communicatie.
Binnen deze hechte organisatie werk jij op het snijvlak van een maatschappelijke en een commerciële functie. Waarbij jij met jouw aanpak zorgt voor goede resultaten, altijd met oog en aandacht voor de leden. Ook mag je je elke dag bezighouden met een van de leukste onderwerpen: vrije tijd. Iets voor jou?
Waar kom je te werken?

De NKC ismetbijna 65.000 ledenhetgrootste consumentenplatform voor camperaarsin Nederland en Europa, waar de lange termijn doelstellingen en het klantbelang prevaleren boven de korte termijn winstdoelstellingen. De NKC informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact in Nederland en daarbuiten. Daarvoor wordt een breed pakket van producten en diensten ingezet. Behalve het lidmaatschap, biedt de NKC verschillende verzekeringen (met een focus op de camperverzekering) aan, evenals evenementen, reizen en camperroutes voor de Nederlandsecamperaar. De NKC is uitgever van het magazine Kampeerauto (in print en digitaal). De website nkc.nl is hét platform voor de camperaar waar alles te vinden is over camperen, voor de beginnende camper en de ervaren camperaar, zowel voor leden als voor niet-leden.
De NKC bereikt de Europesecamperaarmet de app en website van Campercontact, waarmee camperaars moeiteloos hun volgende overnachtingslocatie vinden. Met ruim 700.000 (inter-)nationale gebruikers en bijna 40.000 locaties is Campercontact een van de grootste camperplatformen in Europa. Camperenis in snel tempo uitermate populair gewordenen het is een bijzonder leuke maar ook uitdagende klus omdat tempo bij te houden. De laatste jaren is het aantal leden en verzekerden van de NKCmeer danverdubbeld. De snelle groei maakt werken bij de NKC bijzonder dynamisch, er komen steeds nieuwe uitdagingenbij. Voor het NKC-team (meer dan 70 medewerkers) en voor jou is er dus genoeg te doen!
De standplaats is Soesterberg. De NKC biedt een flexibele werkomgeving waarbij thuiswerken mogelijk is.
Je geeft leiding aan de 3 teamleiders van de teams Marketing, Communicatie en Service & Contact.
Je bent opdrachtgever voor grote projecten en ziet erop toe dat deze projecten efficiënt en effectief opgezet en uitgerold worden.
Je maakt deel uit van het managementteam van de NKC en houdt je vanuit die rol ook bezig met bredere beleidsmatige vraagstukken binnen de organisatie.
Met het MT stem je de koers van de NKC af en zorg je ervoor dat de bijdragen van jouw teams die koers ondersteunen waarmee camperliefhebbers optimaal bediend kunnen worden.
Je coacht en inspireert de teamleiders bij de vertaling van de strategie om camperliefhebbers elke dag optimaal te voorzien van relevante informatie en inspiratie.
Wat neem je mee?

Je hebt minimaal 10 jaar ervaring binnen marketing en communicatie. Ervaring in de verzekerings-, toerisme-, vrijetijd- en/of reissector kan relevant zijn.
Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie.
Je bent innovatief.
Je bent mensgericht, wilt anderen graag inspireren en bent een situationeel leider.
Je bent een verbindende factor in de samenwerking van jouw teams.
Wat bieden we jou?

De functie van Manager Marketing & Communicatie betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.
Afhankelijk van kennis en ervaring is het salaris rond de € 6.000per maand.
Je werkt bij een bedrijf dat enorm groeit en waarin ook van jou groei verwacht wordt. Daartoe beschikt NKC over een opleidings- en coachingsbudget.
Daarnaast; 29 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, bijdrage aan je ziektekostenverzekering, een eindejaarsuitkering.
De NKC-camper is voor medewerkers beschikbaar om hetcamperenook zelf te ervaren.
Hoe nu verder?

Graag ontvang ik voor vrijdag, 19november 2021, jouw meest recente cv en een motivatie waarin jij omschrijft waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie.
Het eerste gesprek is met Schaal X waarbij ik (Vivianne) je alle ins en outs over de vacature kan vertellen.
Daarna volgen 2 sollicitatie rondes bij de NKC, een casus of opdracht kan onderdeel van de procedure vormen.
Indien je nog vragen hebt, bel dan gerust naar 06-14648542.
Schaal X staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.
Je wilt

Manager Marketing & Communicatie bij NKC

worden, en nu?
Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.
Tekstschrijver en Redacteur Energie

Den Haag
Vaste functie
Vanaf 5 jaar werkervaring
Ben jij een bevlogen redacteur en tekstschrijver en heb je affiniteit met energie en de energietransitie? Dan is deze functie iets voor jou!
Reageer voor 20 december 2023
Allround communicatieadviseur

Utrecht
Interim en detachering
Vanaf 5 jaar werkervaring
Ben jij een ervaren allround communicatieadviseur met een affiniteit voor interne communicatie en verandertrajecten? Reageer snel!
Reageer voor 13 december 2023
Communicatieadviseur duurzaamheid

Vanaf 2 jaar werkervaring
Ben jij een gedreven communicatieadviseur met een passie voor duurzaamheid? Reageer snel!

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Manager marketing & communicatie bij nkc

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie