AdvertentieMagazijnmedewerker, Moerdijk

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-12
ID #2179015320
Free
Magazijnmedewerker, Moerdijk
Netherlands, Noord-Brabant, Moerdijk,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Over het werk Ben jij op zoek naar een logistieke baan, en heb jij ervaring met de pompwagen (EPT)? Je werkt in het weekend en krijgt extra toeslagen. Als magazijnmedewerker laad jij alle vrachtwagens uit die binnenkomen en zet de pallets op de juiste plekken. Jij rijdt veel op de pompwagen en wordt hier steeds beter in tijdens je werk. Bij ons kun je rekenen op een dag die lekker vroeg begint, zodat je nog wat aan je middag hebt. De diensten zijn als volgt: Maandag tot en met vrijdag: 05:00-13:00 uur of 10:00-19:00 uur, zaterdag en zondag: 05:00-13:00 uur of 06:00-12:00 uur dus je hoeft je niet te haasten om de spits te vermijden, want we starten voor die tijd al. De zaterdag of de zondag hoort er wel bij, maar heb jij een andere dag uiteraard vrij! Als jij de zaterdag werkt krijg je 135% en de zondag is 200%. En ja, je leest het goed: zelfs je pauze wordt doorbetaald! Wij zorgen er ook voor dat de reis naar jouw werk geen financiële last wordt door een reiskostenvergoeding te bieden. Oh, en werk je op zaterdag of zondag? Dan krijg je daar natuurlijk een mooie toeslag voor!
Wat zoeken we in jou? Iemand met veiligheidsbewustzijn en goede communicatieve vaardigheden. Heb je ervaring met de elektrische pallettruck en een mbo-diploma? Dan zit je helemaal goed! We zoeken iemand voor 38 tot 40 uur per week om ons te helpen met orderpicken en het laden en lossen van vrachtwagens. En dit alles doe je gezellig samen met ons op locatie. Wat wij bieden
 • Een functie voor de lange termijn
 • Lunchpauze doorbetaald
 • Ploegentoeslag bovenop je salaris.
 • Werktijden van 05:00 tot 13:00 uur of van 10:00 tot 19:00 uur, waardoor je geen last hebt van files
Wat wij vragen
 • Ervaring met de pompwagen EPT
 • Eigen vervoer naar Moerdijk (OV niet mogelijk)
 • Je bent ook in het weekend beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/ of Engelse taal
Over het bedrijf Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in AGF, met name het rijpen ; Op de locatie in Moerdijk komen de producten binnen en worden daar opgeslagen in rijpcabines en van daaruit verder vervoerd naar de ; Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je op via Whats App. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Magazijnmedewerker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie