Deze taak is verlopen.

AdvertentieMachine Operator, Gorinchem

Laatste update 2024-07-21
Vervalt 2024-07-20
ID #2228384722
Free
Machine Operator, Gorinchem
Netherlands, Zuid-Holland, Gorinchem,
Gewijzigd July 6, 2024

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving Ben je benieuwd waar de kern van een heerlijk ijsje of chocolade vandaan komt? Het begint allemaal bij de levering van hoogwaardige melkpoeders.

Sinds een aantal decennia is Vreugdenhil dé internationale aanbieder van zuivelproducten en op zuivel gebaseerde specialiteiten.

Met afzet in meer dan 60 landen wereldwijd is Vreugdenhil een toonaangevende aanbieder van gedroogde zuivelproducten.

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn hierbij de instrumenten bepalend voor succes.

Jij gaat aan de slag voor Vreugdenhil Gorinchem en dit zit naast de snelweg A27.

Kom jij uit omgeving Dordrecht, Nieuwegein, Oosterhout of Den Bosch, is dit ook goed bereikbaar vanaf de A15.  Functieomschrijving Voor Vreugdenhil zijn wij op zoek naar enthousiaste en zelfstandige Machine Operators in de 4-ploegen.

Zie jij een salaris van € 2563,92 bruto per maand excl.

ploegentoeslag wel zitten, lees dan verder! De melkpoeder die door Vreugdenhil worden geproduceerd moeten gevuld en verpakt worden in diverse verpakkingen bijvoorbeeld blik, 25kg zakken of bigbags.

Jouw werkzaamheden als Machine operator zijn onder andere het instellen van diverse machines en daarnaast voer je controles uit voor de optimale voortgang van het productieproces.

De machine heeft altijd voorraad nodig en jij zorgt ervoor dat de juiste benodigdheden volgens de productielijn aanwezig is.

Zijn er eventuele storingen aan de machines, dan los je deze op en bij de ploegwissel zorg je voor een duidelijk overdracht.

Doordat je met voeding werkt, is hygiëne belangrijk.

Jij bent als Machine Operator verantwoordelijk voor een schoon en veilig werkomgeving.

Als Machine Operator krijg je veel verantwoordelijkheden en is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken.  Je zal als Machine Operator beginnen met een opleidingstraject en werk je volgens een vast 4-ploegen rooster, hiervoor krijg je een toeslag van minimaal 34,2%.

Nadat jij je opleiding hebt behaald, gaat je salaris omhoog en wordt er samen met jou gekeken of jij in de 4-ploegen blijft werken of dat je mee gaat lopen in de pool en zal je flexibel werkzaam zijn.

Doordat de productie dag en nacht doorgaat, kan je op de dagen van maandag tot en met zondag worden ingepland met de tijden 6.30 – 14.30 uur, 14.30 – 22.30 uur en 22.30 – 6.30 uur.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er geen nachtdienst.

Wil je meer info dan kan je bellen naar 06-30258326 of mailen naar vreugdenhil@olympia.nl.

Ben je gelijk geïnteresseerd, solliciteer dan direct! Functie-eisen Je bent gemiddeld 36 uur beschikbaar in de dag-, avond- en nachtdienst (4-ploegen); Je hebt een MBO 4 werk- en denkniveau en met voorkeur al enig ervaring als operator of productiemedewerker; Je beschikt over eigen vervoer (werklocatie is lastig bereikbaar met OV); Je hebt een goede beheersing over de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden Wij bieden jou een mooie baan als operator bij Vreugdenhil met een goed salaris en een fijne werksfeer.

Daarnaast mag je verwachten: Een salaris van € 16,44 bruto per uur en na het afronden van de interne opleiding word je salaris verhoogd; Dit salaris is exclusief ploegentoeslag van minimaal 34.2% en maximaal 125%; Je krijgt een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer (tot maximaal 50 km, enkele reis); Je bouwt vakantiedagen- en geld op; Je bouwt pensioen op; Bij goed functioneren uitzicht op een contract bij Vreugdenhil.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Machine operator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie