AdvertentieLoodgieter, Zwaag

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2136972251
Free
Loodgieter, Zwaag
Netherlands, Noord-Holland, Zwaag,
Gewijzigd April 30, 2024

Omschrijving

De opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van hoogwaardige bouw- en renovatieprojecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Functiebeschrijving Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van leidingen, sanitair, en verwarmingssystemen.

Je werkt aan diverse projecten in de renovatie- en bouwsector, van eengezinswoningen tot grootschalige appartementencomplexen.

Je dagelijkse taken variëren van het plaatsen van sanitair, zoals toiletten, douches en kranen, tot het aanleggen en repareren van water- en gasleidingen.

Je werkt vaak samen met andere vakmensen om projecten op tijd en volgens de hoogste normen af te ronden.

Veiligheid en kwaliteit zijn cruciaal in jouw werk, en je zorgt ervoor dat alle installaties voldoen aan de geldende voorschriften en normen.

Functie-eisen Afgeronde opleiding in de installatietechniek of vergelijkbare technische opleiding; Ervaring als loodgieter, bij voorkeur in renovatieprojecten is een pre; Grondige kennis van leidingsystemen, sanitair, en verwarmingstechniek; In het bezit van rijbewijs B; rijbewijs BE is een pluspunt; Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling; Flexibiliteit in werktijden; bereid om indien nodig overuren te werken; Fysieke fitheid en handvaardigheid voor het werken in diverse omgevingen; Bij voorkeur in het bezit van VCA-certificering of bereidheid om deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden Een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met een breed scala aan projecten; Uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en aanvullende trainingen; Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling en vakantiegeld; Een prettige werksfeer met een hecht team van collega's; Mogelijkheid tot gebruik van een bedrijfsauto voor zakelijke doeleinden, afhankelijk van de ervaring; Hoogwaardig gereedschap en materialen om je werk efficiënt en veilig uit te voeren; Flexibiliteit in werktijden, zodat je een goede balans tussen werk en privé kunt behouden; Teambuildingactiviteiten en bedrijfsuitjes om de teamgeest te versterken.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Loodgieter

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Baanbereik

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie