AdvertentieLogistiek Operator, Oss

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2204265838
Free
Logistiek Operator, Oss
Netherlands, Noord-Brabant, Oss,
Gewijzigd June 24, 2024

Omschrijving

Onze opdrachtgever is de grootste start-up van Nederland.

De roots van de organisatie gaan bijna 100 jaar terug en toch bestaat de nieuwe organisatie pas sinds 2021.

Met 9.000 medewerkers wereldwijd en een omzet van meer dan $6 miljard is het een organisatie waar iedere individuele medewerker gezien en gehoord wordt, waar men opereert in kleine teams en zich verder kan ontwikkelen.

Functiebeschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en spreekt een logistieke functie jou aan? Lees dan snel verder en wie weet ben jij de nieuwe Logistiek Operator waar wij naar op zoek zijn! In de functie van Logistiek Operator ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van de logistieke operatie binnen de fabriek.

Het gaat hierbij om het controleren, boeken, bemonsteren, transporteren, inruimen, gereed maken en versturen van orders, afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken.

Daarnaast behoren tot je taken als Logistiek Operator:  Signaleren en oplossen van problemen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie; Het doen van verbeter-/oplossingsvoorstellen, eventueel overleg voeren met andere afdelingen en deelnemen in projecten en verbeterinitiatieven; Het naleven van de farmaceutische richtlijnen en voorschriften met betrekking tot veiligheid hygiëne en milieu;  Ten slotte meld je als Logistiek Operator technische storingen bij de operationeel verantwoordelijke en overleg je ten behoeve van correcte maatregelen.  Functie-eisen Wil jij weten of je de geschikte kandidaat bent voor deze uitdagende functie van Logistiek Operator? Check dan snel onderstaande punten: Een MBO-2 diploma en bij voorkeur ook een heftruck certificaat; Heb jij goede logistieke ervaring, maar geen MBO-opleiding afgerond? Solliciteer dan ook; Je bent in staat om nauwkeurig te werken bij het volgen van voorschriften en vastleggen van gegevens; Als Logistiek Operator ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren; Flexibel ingesteld voor het werken in een 2-ploegendienst met daarbij één nachtdienst per 13 weken; Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen; Tenslotte ben je woonachtig in de regio Oss.

Arbeidsvoorwaarden Voor deze uitdagende functie van Logistiek Operator hoort natuurlijk een passende beloning.

Naast een verantwoordelijke en afwisselende uitdaging biedt de organisatie daarom als volgt: Een uitstekend salaris variërend van €2500,- tot €3200,- inclusief de ploegentoeslag gebaseerd op jouw kennis en ervaring; Bij aanvang 25 vakantiedagen op jaarbasis; Een gedegen inwerktraject, waarbij je eerst met een ervaren kracht gaat meelopen; Onze opdrachtgever stimuleert het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Month
Bezetting: Logistiek operator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Young Engineering

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie