AdvertentieBedrijfsautotechnicus Vans, Veghel

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2071741170
Free
Bedrijfsautotechnicus Vans, Veghel
Netherlands, Noord-Brabant, Veghel,
Gewijzigd March 14, 2024

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek, een fijn team en werk je graag met verschillende technieken? Word dan Bedrijfsautotechnicus Vans bij Louwman Mercedes-Benz Veghel ! Wat ga je doen als bedrijfsautotechnicus? Jij werkt graag met zowel oude als nieuwe technieken. Benzine, Diesel, Hybride, Elektrisch, Waterstof alles komt voorbij! Diversiteit en uitdaging, daar word je blij van! Oze bruggen zijn dagelijks gevuld met Citans, Vito’s en Sprinters van verschillende jaargetijden. Één ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn heerlijke ronkende dieselmotoren die genoeg kracht hebben om de auto en de lading vooruit te krijgen. Naast de bedrijfswagens hebben we in deze vestiging ook Trucks staan die we onderhouden en repareren.

Deze Vans rijden al ruim 25 jaar rond. Natuurlijk zullen we in de tussentijd een versnellingsbak moeten vervangen, de kleppen opnieuw moeten stellen en de koppelingen na moeten kijken. Dit doen wij met professionele gereedschappen, de nieuwste materialen en onderdelen en duidelijke communcatie. Klanttevredenheid vinden wij bij Louwman erg belangrijk! Jij toch ook? De vestiging in Veghel heeft een werkplaats voor Vans en Trucks. Naast regulier onderhoud is er ook een schade en carosserie afdeling. Wie ben jij? Net als onze andere Van monteurs , wil jij er ook alles aan doen om de klant tevreden te houden. Je werkt als monteur nauwkeurig en je bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast: heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting van vrachtwagentechniek, autotechniek of bedrijfswagentechniek; ben je een teamplayer met passie voor je vak; ben je bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om deze certificering te behalen (op kosten van Louwman).

Wat bieden wij jou ? We volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen; meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan; ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen; werken in een fijn team waar je gewaardeerd wordt.

Wil jij als Bedrijfsautotechnicus Vans meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Louwman Mercedes-Benz Veghel is het bedrijfswagencentrum van Brabant. Naast ons dealerschap van Mercedes-Benz bestelwagens en trucks kunnen wij met onze afdeling spuiterij & schade en carrrosseriebouw, vanuit de one-stop schop gedachte de klant ontzorgen als het gaat om investeringen, inrichtingen of opbouw van Mercedes-Benz bedrijfswagens. Natuurlijk blijven wij in onze werkplaatsen voor de klant klaar staan als het gaat om onderhoud en reparatie, dit alles om de klant zorgeloos van mobiliteit te voorzien. Enthousiast geworden? Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Donna Vermeulen-Boom via 06 27 18 63 05 Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures. Wie zijn wij? Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 4.000 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Bedrijfsautotechnicus vans

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie