AdvertentieMobiele Servicemedewerker / Chauffeur Rijbewijs B, Rotterdam

Laatste update 2024-05-21
Vervalt 2024-06-21
ID #2140607088
Free
Mobiele Servicemedewerker / Chauffeur Rijbewijs B, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een duurzame vendingspeler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks op het werk. In Nederland werken ruim 600 medewerkers die er alles aan doen om dagelijks de lekkerste koffie of thee te verzorgen op de werkvloer van hun klanten. Functieomschrijving Als service medewerker rij je met een volgeladen bestelauto naar klanten en draag jij er zorg voor dat op jouw locaties iedereen de dag goed kan starten met een lekker kopje koffie! Jij bent als service medewerker hét visitekaartje van onze opdrachtgever en aanspreekpunt voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren en bevoorrading van de aanwezige koffieautomaten. Bij deze functie staat klanttevredenheid altijd centraal! Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren: De hygiënische verzorging en reiniging van de apparatuur en het dagelijkse onderhoud van de voor het werk benodigde hulp- en transportmiddelen; Bevoorraden en bijvullen van automaten (o.a. koffie, thee, melk, cacao)

Bijvullen van de voorraad (bekers, suiker, melk, thee enz.) Verhelpen van eenvoudige storingen.

Het verzorgen van de geldafdracht conform de vastgestelde procedures. Functie-eisen Je bent in het bezit van rijbewijs B; Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen; Je werkt graag zelfstandig en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Je bent flexibel; Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; Je bent klantgericht, representatief en hebt een verzorgde uitstraling; Je kan een VOG aanvragen.

Arbeidsvoorwaarden Een werkweek van 37,5 uur waarbij je ma t/m/ vrij 7,5 uur per dag werkt; Startsalaris van € 14,77 bruto per uur met doorgroeimogelijkheden;

28 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband; Onkostenvergoeding.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Mobiele servicemedewerker / chauffeur rijbewijs b

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie