AdvertentieC Chauffeur Met Kraan, Rotterdam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2234038393
Free
C Chauffeur Met Kraan, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd July 9, 2024

Omschrijving

Introductie Vind je het leuk om verschillende materialen met een autolaadkraan te bezorgen? Als je in de omgeving van Rotterdam woont en een rijbewijs C, digitale chauffeurspas en code 95 hebt, kun je direct beginnen.

Je verdient als C chauffeur met kraan tot € 3.800, - bruto per maand en hebt uitzicht op een vast contract in het transport.

Wat ga je doen Als C chauffeur met kraan speel je een belangrijke rol in het transport van grote en zware materialen, zoals bouwelementen, industriële machines en technische units.

Jij zorgt dat deze veilig geladen en gelost worden.

De focus ligt op nationale ritten, maar het komt af en toe ook wel eens voor dat je een internationale rit gaat rijden.

De autolaadkranen zijn standaard voorzien van hijsmateriaal, pallethak, glaszuiger en een trekhaakhaakkogel.

Jigler is dé werkgever voor chauffeurs Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je als chauffeur meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan.

Daarom kies je voor Jigler: Voorgesteld worden bij de mooiste transportbedrijven bij jou in de buurt Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris Een baan passend bij jouw eisen en wensen Bemiddeling naar een vaste baan Vaste contactpersoon die met je meedenkt Over het bedrijf Je komt in dienst bij een familiebedrijf dat al sinds 1932 bestaat.

De lijnen in dit bedrijf zijn kort en ze houden van duidelijke communicatie.

Ook is de organisatie geïnteresseerd in de (technische) ontwikkeling van hun vrachtwagens en laad- en losmiddelen.

Door de jaren heen heeft dit mooie transportbedrijf inmiddels dan ook een veelzijdig machinepark met ervaren chauffeurs opgebouwd.

Wat bieden wij jou Goed salaris tussen de € 3.200, - en € 3.800, - bruto per maand Uitzicht op een vast contract als C chauffeur met kraan Opleidingsmogelijkheden om verder te ontwikkelen in het transport Een plek binnen een transportbedrijf dat goed voor je zorgt Wat heb je nodig In het bezit van rijbewijs C, digitale bestuurderspas en code 95 Ervaring als chauffeur en bij voorkeur met een autolaadkraan VCA basis op zak en certificaat TCVT Meer informatie Lijkt deze functie als C chauffeur met kraan in de buurt van Rotterdam jou wat? Solliciteer dan direct! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: C chauffeur met kraan

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie