AdvertentieOpleiding Tot Vrachtwagenchauffeur, Naaldwijk

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2228384727
3,181 €
Opleiding Tot Vrachtwagenchauffeur, Naaldwijk
Netherlands, Zuid-Holland, Naaldwijk,
Gewijzigd July 6, 2024

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgevers houden zich dagelijks bezig met transport.

Of het nu voor een horecagroothandel, of voor een bouwbedrijf is.

Onze opdrachtgevers bevinden zich veelal in de bloementransport, zeecontainertransport, palletdistributie, winkeldistributie of waste.

Het is erg belangrijk dat jij voor  alle soorten open staat.

Momenteel geen geschikte opdrachtgever voor jou? Mochten wij overtuigd zijn dat jij het in je hebt om chauffeur te worden, kunnen wij ook met je meekijken voor een geschikte opdrachtgever.

Functieomschrijving Wil jij graag je vrachtwagenrijbewijs halen én een tijd verzekerd zijn van werk? Lees dan snel verder! Ben jij al in het bezit van je rijbewijs? Ben je er mee bezig? Is je code 95 verlopen of wil jij een groter rijbewijs behalen? Ook dan kun je reageren! Als vrachtwagenchauffeur ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgever, waar jij tijdens je opleiding ook aan de slag gaat.

Dit kan in de rol als orderpicker, bezorger, chauffeur of laad- en loshulp zijn.

Dit doen wij zodat jij en de opdrachtgever alvast goed aan elkaar kunnen wennen, en je compleet klaar voor vertrek bent op het moment dat jij je rijbewijs C in het bezit hebt.

Rijbewijs binnen? Dan zorgen wij dat jij gelijk aan de slag gaat als chauffeur.

Wanneer jij ongeveer 3120 uur gewerkte uren als chauffeur erop hebt zitten, mag de opdrachtgever jou vrijblijvend op contract overnemen.

Ideaal voor jou natuurlijk! Omscholing / Nascholing behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb jij je C rijbewijs en wil je graag CE halen? Of is je code 95 verlopen? Misschien wil je wel je LZV-certificaat behalen? Alles is bespreekbaar!  Functie-eisen Je bent in het bezit van een geldig B rijbewijs, zonder ooit een rijontzegging gehad te hebben; Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift; Je bent in het bezit van eigen vervoer in verband met slechte bereikbaarheid van opdrachtgevers; Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Westland of natuurlijk Den Haag zelf.

Arbeidsvoorwaarden Tijdens je opleiding kan je salaris erg verschillen, dit is natuurlijk bespreekbaar; Als chauffeur in CAO TLN kun jij een salaris verdienen tussen €2613,87 en €3180,67 bruto per maand verdienen exclusief toeslagen; Toeslagen in CAO TLN zijn bijvoorbeeld 19% nachttoeslag, 30% overwerktoeslag, en weekendtoeslagen; Een uitgebreid inwerktraject, en persoonlijke begeleiding bij de rijschool en tijdens je opleiding; Wij gaan je matchen aan de juiste opdrachtgever.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,181 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie