AdvertentieChef Monteur Elektrotechniek - Utiliteit - Maastricht, Maastricht

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607012
Free
Chef Monteur Elektrotechniek - Utiliteit - Maastricht, Maastricht
Netherlands, Limburg, Maastricht,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Als Chef monteur Elektrotechniek ben jij het eerste aanspreekpunt voor de monteurs op de projecten. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de planning en de coördinatie van het project. Ook controleer je na installatie de werking van de installaties. Het gaat om projecten binnen de Utiliteit zoals Kantoorgebouwen, ziekenhuizen en universiteiten.

- Jij hebt overleg met bouwpartners.
- Jij instrueert de monteurs op een motiverende manier en zorgt voor een prettige werksfeer.
- Jij begeleidt je collega's en helpt ze af en toe een handje mee.

Je hebt een passie voor techniek en samen met je team ben je gericht op het behalen van de doelstellingen. Je communiceert helder met je collega's en bouwpartners en je bent in staat om anderen te motiveren en te coachen om het beste uit zichzelf te halen.
Daarnaast beschik je over:

- MBO-4 diploma op het gebied van Elektrotechniek.
- > 3 jaar ervaring in de Installatietechniek.
- > 2 jaar ervaring als leidinggevende.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu!Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Opleidingsplatform met meer dan 300 cursussen en opleidingen
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. Met 350 vakmensen verdeeld over onze vestigingen in Eindhoven en Maastricht bedienen wij onze klanten in de regio Noord-Brabant en Limburg. Onze klanten zijn actief in Care & Cure, Onderwijs, Commercieel Vastgoed en Logistiek. Wat ervoor zorgt dat jij een inkijkje krijgt in diverse omgevingen. Wij bieden integrale technische oplossingen voor nieuwbouwprojecten en grote renovaties. Wij geven advies maar bieden ook, beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor gebouw gebonden installaties aan. Wat centraal staat in onze vestigingen Eindhoven en Maastricht is de passie voor het vak en de techniek, het aanbieden van professionele oplossingen en het samen scoren want je staat er nooit alleen voor. Jij komt te werken voor de afdeling Projecten, zij realiseren regionale projecten met een omvang van € ,- tot € ,-. Dit betreffen nieuwbouw- en/of renovatieprojecten, waarbij vrijwel altijd met de nieuwste technieken gewerkt wordt. Binnen deze afdeling werk je dus voor een bepaalde periode aan prachtige projecten. Je komt te werken in één van de projectteams bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en een team van monteurs. Deze teams bestaan uit 5-10 monteurs met elektrotechniek of werktuigbouwkunde als specialisatie. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Chef monteur elektrotechniek - utiliteit - maastricht

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie