AdvertentieCustomer Service Representative, Eerbeek

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2222487639
Free
Customer Service Representative, Eerbeek
Netherlands, Gelderland, Eerbeek,
Gewijzigd July 3, 2024

Omschrijving

Heb jij feeling voor commercie en ben je klantgericht, zijn samenwerken en duurzaamheid jouw drijfveren? Solliciteer dan direct! Ken je de naam DS Smith nog niet? Je hebt in ieder geval meerdere keren een verpakking in je handen gehad die in onze fabrieken gemaakt is.

Is het niet in de supermarkt, dan zeker wel wanneer je iets hebt besteld bij je favoriete webshop.

We zijn namelijk een van de grootste producenten van golfkarton verpakkingen.

Van tomaat tot mountainbike, het wordt allemaal verpakt in een verpakking van DS Smith.

Als medewerker van DS Smith maak je onderdeel uit van een toonaangevende multinational.

Ruim 30.000 toegewijde verpakkingsspecialisten in meer dan 30 landen ontwerpen, produceren en leveren innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen aan klanten over de hele wereld.

Met 3 divisies – Packaging, Paper en Recycling – werken we aan circulaire oplossingen die niet alleen duurzaam op zichzelf zijn, maar ook bijdragen aan een betere milieuprestatie van onze klanten.

Met onze doelstelling 'Redefining Packaging for a Changing World' en duurzaamheidsstrategie 'Now and Next' zetten wij ons in om de transitie naar de circulaire economie te leiden.

Functiebeschrijving Als Customer Service Representative ben jij de verbindende schakel tussen onze klanten en onze interne supply chain, sales en productie.

Samen met de account manager beheer jij je eigen klantenportefeuille én ben jij het centrale aanspreekpunt voor vragen over offertes, orders en levertijden.

Jij coördineert het hele proces van offerte tot verzending en rapporteert aan de Customer Service Manager.

Je maakt deel uit van een ervaren team van 17 collega's.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan voornamelijk uit; Beheer van jouw klantenportfolio  Contactpunt voor vragen met betrekking tot kwaliteit, levering en service Opstellen van offertes en margebepaling  Schakel tussen klanten en onze interne organisatie zoals de productie Verwerking van orders in ons ERP systeem (CBS)  Klachtenafhandeling Optimaliseren van interne processen ten behoeve van klantrelaties DS Smith bied duurzame, kartonnenverpakkingsoplossingen die uitblinken in kwaliteit en logistiek.

met onze missie 'Redefining Packaging for a Changing World' en duurzaamheidsstrategie 'Now and Next' zetten wij ons in voor een circulaire economie.

Onze verpakkingen kom jij tegen in supermarkten of krijg jij thuisbezorgd via bekende e-commerce kanalen.

Van tomaat tot mountainbike, alles komt in een kartonnenverpakking van DS Smith! Functie-eisen Wij vragen de volgende zaken van jouw, onderstaand neem je mee naar jouw sollicitatie gesprek; Een afgeronde MBO of HBO opleiding  Feeling voor commercie  Ervaring in sales of customer service is top! Alleen geen vereiste Je bent doortastend en nauwgezet en helpt graag klanten in de zoektocht naar een passende oplossing Je bent een communicatief wonder en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal, zowel in woord als geschrift  Teamspeler die goed solistisch te werk kan gaan Arbeidsvoorwaarden We vragen best wat van je, daar staat uiteraard ook iets tegenover; Bruto maandsalaris tussen de €3.399,- tot €3.944,-  Team van leuke collega's  Adv dagen  Toegang tot ons opleidingsplatform zodat je lekker kan blijven ontwikkelen in jouw vakgebied, the sky is not the limit Een dertiende maand  Ruimte voor interne doorgroeimogelijkheden  Aan de slag bij een duurzaam en ambitieus bedrijf Wil jij meer weten? Of klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan direct via de button of neem telefonisch contact met mij op via 0683523941.

Dan vertel ik jou graag meer over de vacature, de collega's en DS Smith. 

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Customer service representative

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie