AdvertentieProjectmanager Duurzame Havenontwikkeling, Deventer

Laatste update 2024-05-21
Vervalt 2024-06-21
ID #2150572125
Free
Projectmanager Duurzame Havenontwikkeling, Deventer
Netherlands, Overijssel, Deventer,
Gewijzigd May 11, 2024

Omschrijving

Wil jij samen met ons spraakmakende havenprojecten acquireren en managen?Wij zijn op zoek naar ervaren projectmanagers op het gebied van havenontwikkeling. In deze functie verwerf en begeleid je haven masterplan projecten en haalbaarheidsstudies. Daarnaast ben je met jouw ervaring in staat om deze projecten in de ontwerpfase te leiden. Het portfolio bestaat uit een gezonde mix tussen masterplan studies voor havens en scheepvaartwegen, het ontwerpen van havens en sluiscomplexen en het geven van baggeradviezen. Op het gebied van havens zijn wij sterk in alle typen terminals en zien wij de wereld als ons speelveld. Zo ontwierpen wij bijvoorbeeld de hypermoderne container terminal van APMT op Maasvlakte 2 en een terminaluitbreiding in Uruquay. Ook ontwierpen wij de nieuwe havens in Taman in Rusland en Filyos in Turkije, en pakken wij grote sluiscomplexen zoals de Djerdap sluizen in Servië en de Volkeraksluizen aan. De functie van projectmanager Havenontwikkeling maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Havenontwikkeling, scheepvaartwegen en baggeren. Deze PMC is nationaal en internationaal actief op het gebied van masterplanning, logistieke analyses, strategische studies en ontwerpen voor havens en scheepvaartwegen. Wij willen onze klanten graag bedienen vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten bestaan onder meer uit haalbaarheidsstudies, het ontwerpen van geheel nieuwe havens, en het moderniseren of uitbreidingen van bestaande havens. De havenprojecten die wij verwerven zijn vaak spraakmakende projecten gezien de omvang, de specifieke ligging, (historische) omgeving of de positie in de logistieke keten. Je standplaats is Rotterdam of Deventer. Wat wij vragen

- een afgeronde wo-opleiding civiele techniek of aanverwante opleiding;
- minimaal vijf jaar werkervaring in de advisering van havenprojecten en het managen van haven (masterplan) projecten;
- de ambitie en capaciteit om winnende offertes te schrijven;
- uitstekend adviseur, goede commerciële vaardigheden;
- goede communicatieve vaardigheden en een collegiale werkhouding;
- passende buitenland ervaring en beheersing Engelse taal.

Wat wij bieden

- een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
- samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
- ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
- een breed aanbod van in- en externe opleidingen; * een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Ben jij wie wij zoeken?Reageren?
Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Projectmanager duurzame havenontwikkeling

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie