AdvertentieIn-/verpakker In Breda, Breda

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-10
ID #2179014432
2,750 €
In-/verpakker In Breda, Breda
Netherlands, Noord-Brabant, Breda,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Verpakken is/wordt jouw specialisme! Wordt expert op gebied van in-/verpakken in de verpakkingshal of op locatie bij de klanten. Afwisselend werk en af en toe ben je op pad!

Wat ga je doen?

Als industrieel verpakker ben jij verantwoordelijk voor het juist verpakken en verzendklaar maken van industriële machinerie en materialen, op locatie bij de producent. 's Ochtends begin je met het inladen van de benodigde verpakkingsmaterialen en gereedschappen in de bedrijfsbus. Vervolgens rijd je naar de locatie van de producent om daar de industriële machines en materialen te verpakken en verzendklaar te maken. Dit kan variëren van het verpakken van kleine onderdelen tot het verpakken van grote machines. Tijdens het verpakken houd je rekening met de specifieke eisen en wensen van de klant, zoals de manier waarop de producten vervoerd worden en de mogelijke risico's tijdens het transport. Je zorgt er dus voor dat de verpakking stevig genoeg is en de producten goed beschermd zijn. Na het verpakken van de producten zorg je ervoor dat deze verzendklaar zijn, wat inhoudt dat de verzendlabels en documenten correct zijn ingevuld en dat de producten op de juiste manier gestapeld zijn voor transport. Vervolgens rijd je terug naar de opslaglocatie of het distributiecentrum om de producten af te leveren. Kortom, een leuke baan met veel afwisseling!

Wat verwachten we van je?

 • Je bent een echte teamplayer, anderen kunnen op jou bouwen;
 • Je houdt er van om een praatje met de klanten te maken;
 • Je bent erg perfectionistisch, want het gaat tenslotte om maatwerk;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Waar ga je werken?

Als industrieel verpakker kom je te werken bij een erg groot verpakkingsbedrijf. Met de tientallen jaren ervaring in verkappingen, hebben ze hier de beste kennis en passie voor het maken van de juiste verpakkingen, in iedere soort of maat. Ook internationaal hebben ze al vele opdrachtgevers gehad. Je komt te werken in een erg gezellig team, waar een informele werksfeer hangt. Dit betekent dat er altijd tijd is voor een grapje, maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden. Met de nodige kennis en ervaring die zij hebben zorgen ze voor de beste kwaliteit van werk. Ook zul je genieten van leuke activiteiten en vrijmibo's!

Wat krijg je ervoor terug?

Als industrieel verpakker biedt het bedrijf jou het volgende:
- Een mooi salaris tussen de €2300 en €2750, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
- Mogelijkheid tot extra trainingen;
- Nette bedrijfskleding en werkschoenen;
- Een erg gezellig team aan collega's;
- Leuke activiteiten en vrijmibo's!

Heb je interesse in deze vacature als industrieel verpakker? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: In-/verpakker in breda

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,750 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie