AdvertentieLijnwerker, Zwolle

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2170709388
Free
Lijnwerker, Zwolle
Netherlands, Overijssel, Zwolle,
Gewijzigd May 27, 2024

Omschrijving

Waarom SPIE? Goede arbeidsvoorwaarden Veel vrijheid & verantwoordelijkheid Ruimte voor ontwikkeling Lijnwerker Ben jij graag buiten werkzaam, schrik een klim naar 30 tot 170 meter je niet af en zoek je het dus graag hogerop, pak dan deze kans en kom bij ons het vak van lijnwerker leren.- Angelique Timmers-(Corporate Recruiter voor Business Unit Hoogspanningslijnen) Niet ´gewoon een bedrijf´Bij SPIE Energies, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Je bent dus een belangrijke schakel in de huidige energietransitie van Nederland.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich op de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan (nieuwe) hoogspanningsstations en hoogspanningslijnen boven de 110.000 Volt.

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Energies een hechte club waar er altijd oprecht aandacht is voor iedereen.

Er heerst een goede sfeer en de communicatielijnen zijn kort.

Met regelmaat worden en uitjes gepland en jaarlijks word je uitgenodigd voor de BBQ en Roadshow.

Je kom te werken in een enthousiast team en wordt goed ingewerkt.

Je kan rekenen op mooie werkzaamheden en nog mooiere projecten en een lange loopbaan bij SPIE Energies.

Ook krijg je de kans om je verder te scholen en motiveren wij kandidaten om intern door te stromen indien mogelijk en daarvoor een gepast scholingstraject te volgen.

De interne SPIE-Academy bied je deze mogelijkheid.

Niet ´gewoon een baan´Ben jij die persoon die liever uitslaapt en achter een bureau werkt, dan is deze baan niets voor jou.

Deze baan bij SPIE Energie is er namelijk een voor een Lijnwerker, die het leuk vindt om op hoogte te werken en mooie hoogspanningslijnen op te bouwen.

Jij houdt ervan om dagelijks vroeg in de morgen de wind in je gezicht te voelen en met je collega’s diverse lijnen en constructies op te bouwen, hiervoor ben je fysiek in een goede conditie en bereid als lijnwerker onderstaande werkzaamheden uit te voeren:• Je verricht onder leiding van een uitvoerder of voorman, montagewerkzaamheden aan hoogspanningslijnen, noodlijnen, schakelstations, raikoker-systemen, antennemasten en andere constructies.• Het voor monteren en assembleren van componenten.• Vanaf tekening constructies in elkaar zetten.

Niet ´gewoon een medewerker´Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren.

Dat vragen wij van al onze medewerkers.

Dus ook van jou als Lijnwerker.

Om het verschil te kunnen maken in jouw werk zul je jezelf open moeten stellen om de werkzaamheden te leren en moet je altijd op veiligheid letten.

Daarbovenop:• Heb je technisch inzicht verkregen door een opleiding en ervaring richting werktuigbouwkunde of metaal.

Dit is echter geen must als je wil aanpakken leren we je het vak graag.• Heb je geen hoogtevrees want je werkt veel op grote hoogte.• Heb je geen problemen met in de kost gaan als er geen werkzaamheden zijn in je regio.

SPIE werkt namelijk door heel Nederland.• Heb je of ben je bereid cursussen te volgen omtrent de mogelijke gevaren tijdens de werkzaamheden.

Tevens beschik je over de vaardigheid om te allen tijde te onderkennen of het veilig is om de werkzaamheden voort te zetten.• Kun je in teamverband werken en heb je een flexibele werkhouding• Ben je bereid het vak in de praktijk te leren.

SPIE is je daarbij graag van dienst!• Ben je fysiek gezond en in staat om op hoogte te werken en montagewerkzaamheden uit te voeren.• Spreek je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Dit is een belangrijke eis omdat er op hoogte gewerkt wordt communiceren we via portofoons.

Het is voor de veiligheid belangrijk dat dit dan goed te verstaan is.

Verder moet je werkinstructies en tekeningen in het Nederlands kunnen lezen, begrijpen Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´We vragen veel van jou als Lijnwerker en dus bieden we veel.

Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:• Om te starten een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd; • Een gebalanceerd en goed arbeidsvoorwaardelijk pakket, afgestemd op jouw opleiding/ervaring;• Reisuren en een onkostenvergoeding.

Indien nodig verstrekt SPIE een tijdelijke auto.

Voor alle medewerkers wordt dagelijks vervoer geregeld naar een projectlocatie.

Een rijbewijs is echter wel verplicht. • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ruim 70% betaalt.

Voor later;• 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Dat tikt lekker aan.

Daarnaast de keuze om vakantie- en/of adv-dagen te kunnen inkopen of verkopen;• Een jaarlijkse winstuitkering, flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om SPIE aandelen te kopen tegen gunstige voorwaarden;• Een mobiele telefoon (met keuzemogelijkheid tot veel opties).

Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn;• Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.

Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Lijnwerker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie