AdvertentieLeerling Servicemonteur - W - Bbl - Main Contracting - Amersfoort, Amersfoort

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607067
Free
Leerling Servicemonteur - W - Bbl - Main Contracting - Amersfoort, Amersfoort
Netherlands, Utrecht, Amersfoort,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Wil jij uiteindelijk zelfstandig op pad als Servicemonteur voor uitdagende projecten binnen de utiliteit, datacenters, energiecentrales en openbaar vervoer? Dan ben je bij Main Contracting aan het juiste adres. Vanuit de standplaats Amersfoort wordt het gros van de klanten bediend binnen het vierkant Amsterdam - Zwolle - Rotterdam - Nijmegen. Zo nu en dan zal je aanwezigheid in Amersfoort gewenst zijn. Doorgaans spendeer je de meeste tijd op je project(en). Ben jij benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden binnen ons werkgebied? We komen graag in contact me je om te achterhalen welke van onze mogelijkheden het best aansluit op jouw positie, kennis en ervaring.
Ervaring is uiteraard niet nodig, basiskennis van de Werktuigkundige installatietechniek is echter noodzakelijk. Dit hebben onze ervaren collega's nodig om jou verder op te leiden tot vakvolwassen Servicemonteur. Hoewel je in het begin vaak op pad bent met een collega is het toch handig wanneer je eventueel al in bezit bent van een rijbewijs. Omdat je aan de slag gaat op complexe projecten zijn verantwoordelijkheidsgevoel, creativiteit en vooruit denken erg belangrijk. Als Aankomend Monteur BBL ben jij daarnaast oplossingsgericht, communicatief sterk en geef je niet op voordat alles weer netjes werkt. Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer dan vandaag nog!

- Je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding en wil jezelf graag verder ontwikkelen;
- Je hebt affiniteit met werktuigkunde en wilt graag door blijven leren;
- Je hebt een VCA-diploma of bent bereid deze te behalen.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Opleidingsplatform met meer dan 300 cursussen en opleidingen
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. OVER DE DIVISIE
De afdeling Main Contracting is verantwoordelijk voor de uitvoering van de beheer- en onderhoudscontracten bij een diverse groep klanten. Denk hierbij aan grote contracten ten aanzien van Datacenters, Energiecentrales, Utiliteit en Openbaar Vervoer terminals. Met circa 110 medewerkers is dit onderdeel van Croonwolterendros een hechte club professionals waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Projecten die te groot of te complex zijn voor de regio worden vanuit Main Contracting ; Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Leerling servicemonteur - w - bbl - main contracting - amersfoort

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie